Connect with us
O creatură gigantă a fost filmată pe un bloc din Rusia. VIDEO

Știri

O creatură gigantă a fost filmată pe un bloc din Rusia. VIDEO

Să vezi şi să nu crezi! Un filmuleţ cu o creatură gigantă care se caţără pe un bloc din Rusia a băgat spaima în toţi internauţii. Imaginile sunt desprinse din filmele ştiinţifico-fantastice cu insecte uriaşe care vor să preia controlul asupra planetei.

Filmuleţul a fost postat pe Youtube de un rus din Samara. Acesta ar fi surprins o insectă uriaşă precum cele care apar în serialul „Falling skies” unde oamenii se luptă cu civilizaţii extraterestre avansate.

Creatura misterioasă se urcă pe blocuri cu o viteză uluitoare şi niciun internaut nu şi-a putut da seama despre ce specimen este vorba.

S-a urcat pe un bloc să-și facă selfie la înălțime, dar a căzut. Imagini șocante

„Chupacabra” din Carpati! Ce este aceasta creatura misterioasa?

Filmul nu este autentic

Acţiunea surprinsă a avut loc în orăşelul Ulyanovsk din Samara. După o săptămână de la postarea filmuleţului pe Youtube, care a strâns peste două milioane de vizualizări, autorul videoclipului, Kataev, a ţinut să facă anumite precizări despre autencitatea imaginilor:

„M-am trezit cu noaptea în cap pentru că nu puteam să dorm, aşa că m-am gândit, ce-ar fi dacă un monstru ar urca pe clădiri acum, fără ca nimeni să bage de seamă? Aşa că am creat unul şi, de aici, o întreagă nebunie”.

Vezi filmuleţul care a speriat Internetul, mai jos:

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top