O crezi? CONFESIUNEA pe care a facut-o Daniela Crudu i-a lasat pe toti masca!

08.05.2015
O crezi? CONFESIUNEA pe care a facut-o Daniela Crudu i-a lasat pe toti masca!

Frumoasa asistenta a lui Capatos, Daniela Crudu, zisa si Cruduta, a facut o dezvaluire incredibila pentru multi dintre cei care o urmaresc sau chiar o admira: nu a mai facut sex de trei luni de zile!

In timp ce prezenta o trambulina folosita special pentru exercitii de fitness, Daniela Crudu a declarat ca nu se va urca pe ea deoarece poarta tocuri si nu vrea sa o gaureasca.

CITESTE SI: REPORTERUL ANTENEI 1 SARE LA NICOLETA VASCAN: „MAI ARE PUTIN SI PLANGE”

Dan Capatos a facut apoi o gluma destul de misogina spunand ca ea a fost „gaurita” destul, deci stie cum e, reactia Crudutei fiind una foarte detasata, razand la gluma contestata de multe femei a lui Capatos.
daniela crudu 1
In apararea ei, frumoasa bruneta a spus: „Nu am avut un prieten de 3 luni”. Sa fie oare asa? Daniela Crudu este una dintre celebritatile considerate „de carton” din Romania, fiind remarcata ca asistenta tv in emisiunile de seara.

Aceasta a aparut ca martor in „Dosarul prostitutiei” in care este inculpata Andreea Marta, fosa sotie a lui Codrut Marta, personajul de care se teme cel mai tare Sorin Blejnar, fostul sef al ANAF.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *