Connect with us
O femeie care suferă de cancer ovarian în fază terminală s-a gândit la o variantă pentru a nu-și lăsa soțul singur după moarte.

Știri

O femeie cu cancer ovarian în fază terminală, gest uimitor pentru soțul ei

O femeie care are cancer ovarian în fază terminală s-a gândit la o soluție pentru ca soțul ei să nu rămână singur. Femeia i-a făcut un profil pe un site de matrimoniale în New York Times.

În descriere, femeia a scris: „Este un om de care te îndrăgostești repede. Am făcut-o și eu într-o zi. Trebuie să spun acest lucru ( și am dreptate în ceea ce spun): a) pentru a capta atenția și b) pentru impuls. Cel mai autentic cadou la care pot să sper este că persoana potrivită citește ceea ce am scris, îl găsește pe Jason și așa începe o altă poveste de dragoste.”

Krouse Rosenthal a creat profilul de Ziua Îndrăgostiților.

Condamnată la moarte de o boală necruțătoare, o femeie a făcut un gest uimitor pentru soț

Cu o profundă afecțiune, femeia, mamă a trei copii, a împărtășit cititorilor povestea ei de dragoste, care a început cu o dată necunoscută. „A fost prin 1989. Noi aveam 24 de ani. Am avut zero așteptări la început că ceva se va lega. Până la sfârșitul cinei am știut că vreau să mă căsătoresc cu el. Este omul care m-a surprins și continuă să o facă în fiecare dimineață.”

Krouse Rosenthal și Jason sunt împreună de 26 de ani.

Încurajată de cititori să rămână alături de el, femeia a continuat: „Dacă sunteți o visătoare și căutați un partener pentru călătorie, Jason este omul tău.”

Krouse Rosenthal a mai povestit că și-a tatuat recent cuvântul „more” ( mai mult) pe braț. A fost o sugestie primită de la unul dintre cititorii ei, un bibliotecar în vârstă de 62 de ani, numit Paulette, care și-a făcut, de asemenea, același tatuaj. Și asta pentru că ea tot ce vrea este „mai mult” timp cu Jason, mai mult timp cu copiii ei.

Dorința pe care Amy o are după moartea sa și scrisoarea sfâșietoare a captat atenția cititorilor din întreaga lume.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top