Connect with us
Polițiștii au oprit o mașină care circula cu 238 de km/h. Au fost șocați când au văzut cine era la volan

Știri

Polițiștii au oprit o mașină care circula cu 238 de km/h. Au fost șocați când au văzut cine era la volan

Oamenii legii au avut o mare surpriză în momentul în care au oprit o mașină care circula cu 238 de kilometri pe oră și au văzut cine era la volan.

S-a întâmplat în Belgia, unde polițiștii au oprit un automobil Porsche Baxter GTS la volanul căreia se afla o bătrână de 79 de ani. Ea a fost adusă în fața instanței, iar nici judecătorul nu a fost convins că femeia este cea care a făcut această faptă.

Bătrâna a confirmat și a spus că femeia de 79 de ani a explicat că a urcat la volan pentru a-și “goli mintea”, deoarece nu reușea “să găsească somnul”. Ea a adăugat că nu și-a dat seama de viteza cu care circula pe autostradă, raportează presa belgiană. Trebuie menționat și motorul pe care automobilul ei îl are sub capotă: modelul Porsche Boxter GTS dezvoltă 330 de cai-putere și este capabil să atingă viteză de 100 de kilometri pe oră în doar cinci secunde.

Fără să figureze în bazele de date ale Poliției belgiene, șoferița septuagenara a primit o pedeapsă considerată de presă națională mai degrabă indulgentă, în raport cu gravitatea infracțiunii: o amendă de 4.000 de euro și suspendarea permisului auto pentru o perioadă de trei luni.

Citește și: Lovitură pentru toţi şoferii! Decizie luată de GUVERN

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top