Connect with us

Știri

Poveste emoționantă: Ultima imagine cu doi părinți bolnavi de cancer în fază terminală

O fotografie cu doi părinți bolnavi de cancer în fază terminală a emoționat întreaga lume. Imaginea a fost făcută publică de cei trei copii ai cuplului, după ce tatăl lor s-a stins.

Julie și Mike Bennet au fost diagnosticați cu cancer, la trei diferență unul de altul. Fotografia în care cei doi se țin de mână pe paturile de spital a fost publicată de cei trei copii ai lor, Luke (21 ani), Hannah (18 ani) și Oliver(13 ani). Aceasta este ultima imagine cu cei doi părinți, Mike Bennet stingându-se din viață la doar câteva ore după ce aceasta a fost făcută.

Apropiații familiei le-au promis celor doi soți că vor avea grijă de cei trei copii după moartea lor, aceștia fiind în continuare elevi.

Sue Wright, o prietenă apropiată a lui Julie Bennet, a vizitat-o pe aceasta la spital, după moartea soțului ei.

„I-am spus că întreaga comunitate se va mobiliza pentru a avea grijă de copiii ei. Atunci a deschis ochii și mi-a zâmbit”, a povestit Wright.

Cei doi soți au înfruntat împreună diagnosticul de cancer în fază terminală

„Să înfrunți un diagnostic dublu de cancer este ceva incredibil”, a spus o altă prietenă,  Heather Heaton Gallagher.

„Familia Bennet este cunoscută pentru generozitatea lor, pentru dragostea de viață și modul pragmatic de a rezolva problemele. Julie a avut grijă ca cei mici să își trăiească viața cât mai normal în ultimii ani, cât a trebuit să aibă grijă de Mike.

Când s-a îmbolnăvit, Julie și-a făcut un scop din a crea cât mai multe amintiri alături de copii. Întreaga comunitatea se luptă acum să îi țină pe copii împreună și să îi ajute să își finalizeze studiile”, a precizat Gallagher.

Citește și: Poveste emoționantă: Câinele care își plânge stăpânul la mormânt

Mike Bennet, în vârstă de 57 de ani, a fost diagnosticat cu o tumoare la creier în urmă cu patru ani. Anul trecut, familia a fost complet devastată de diagnosticul primit de Julie. La doar 50 de ani, ea a fost diagnosticată cu cancer la sân.

Julie Bennet a urmat mai multe runde de chimioterapie și a încercat din răsputeri să lupte cu boala, de dragul copiilor. Cancerul a fost însă extrem de agresiv și s-a extins în tot corpul, iar medicii au anunțat că nu mai pot face nimic.  Recent, ea s-a mutat într-un centru de îngrijire paliativă, pentru a fi alături de Mike, care a murit luni dimineața.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top