Connect with us
Scrisoarea unei mame plină de durere, după ce fiica sa a decis să-și pună capăt zilelor. Fata fusese violată.

Știri

Scrisoarea unei mame pentru tinerii care i-au violat fiica

Linda Trevan este o mamă cu inima zdrobită, care știe că nu există nicio modalitate de a remedia situația. Ea a experimentat cel mai tragic lucru pentru un părinte – pierderea copilului ei.

Fiica lui Linda Cassidy avea numai 13 ani când a intrat în vizorul unui grup de fete la școală. „Intimidarea a început cu insulte și a fost lovită de mai multe ori.”, spune Linda. Iar situația a escaladat rapid.

Agresiunile au continuat cu apeluri telefonice și comentarii răutăcioase pe internet. Cassidy a fost atât de afectată că a refuzat să meargă la școală. Ea nu a putut suporta gândul că viața ei la școală era un coșmar din cauza unor fete.

După o perioadă de terapie, tânăra și-a recăpătat încrederea în ea și a decis să se întoarcă la școală timp de două zile pe săptămână. Lucrurile arătau mai bine. Una dintre fetele din grup și-a prezentat scuzele în fața ei și a decis să-i devină prietenă.

Cassidy, tânăra batjocorită de colegii de școală.

Cel puțin asta a crezut Cassidy. Drept urmare, ea a decis să-și urmeze noii „prieteni” la o casă pe 15 februarie 2014. Fetele au vrut să petreacă timp după școală și au invitat-o și pe ea. După cum s-a dovedit, totul a fost doar un șiretlic pentru a o prinde pe Cassidy singură. Când ea a intrat în casă, doi băieți au atacat-o și a început groaza.

„Ei au fost băieți mai mari, pe care Cass nu îi știa. Cele două fete s-au așezat și au urmărit totul. Un alt băiat ținea ușa, în timp ce ceilalți doi au violat-o.”, își amintește Linda.

Atunci când Linda a aflat că fiica ei a fost violată de doi băieți în vârstă de 15 ani, ea a fost devastată. A mers împreună cu fiica sa la poliție, dar lui Cassidy i-a fost frică de ceea ce gașca i-ar putea face, încât ea a refuzat să dea o declarație. Fără a declarația lui Cassidy poliția nu au putut să deschidă un caz și acuzațiile au fost retrase.

Cu toate acestea, în mod incredibil, nu a fost sfârșitul agresiunii. Chiar și după viol fetele au continuat să o hărțuiască pe Cassidy prin intermediul social media.

Văzând nici o altă opțiune, Linda si fiica ei s-au mutat departe, astfel încât Cassidy să meargă la o altă școală. Însă acest lucru nu a fost suficient.

Cassidy a fost traumatizată de experiența prin care a trecut și a suferea de tulburare de stres post-traumatic. Ea nu putea să mănânce sau să doarmă în mod corespunzător și a suferit atacuri de panica constant. Linda a încercat tot posibilul pentru a-și ajuta fiica, dar în cele din urmă nu a mai putut face nimic. La vârsta de 15 ani, Cassidy a decis să pună capăt durerii și s-a sinucis.

Linda a fost distrusă. Ea știe că nu va trece peste pierdere și la un an după sinuciderea fiicei sale ea a fost în cele din urmă capabil să vorbească deschis despre calvarul lor. Ea a decis să publice o scrisoare pe Facebook.

Durerea unei mame care și-a pierdut fiica.

Scrisoarea emoționantă a unei mame care și-a pierdut fiica

„INTIMIDAREA MI-A UCIS FIICA…

Am păstrat tăcerea pentru prea mult timp…

Există o mulțime de copii bolnavi la Wellington Secondary College, care au provocat o crimă dezgustătoare… este vorba de singurul meu copil dulce Cassidy Trevan, la 15 februarie 2014.

Cass avea doar 13 la momentul respectiv și, deși am petrecut aproape doi ani de disperare de a o ajuta, ea nu a putut trece peste. Chiar dacă ne-am mutat departe, ea nu mai putea merge din nou la școală, ea nu mai avea încrede în oameni, iar vizite scurte la magazine de încheiau cu atacuri de panică.

A trebuit să-mi privesc copilul care suferea din cauza unor demoni… era îngrijorată că o vor găsi și o vor agresa din nou…

Am privit neputincioasă cum copilul meu prețios se ofilească în fața ochilor mei, mental și fizic. Ce ai făcut cu ea a fost o cauză directă a sinuciderii ei pe 12 decembrie 2015.

Știu cine ești, tu știi cine ești, iar poliția știe cine ești. Sper ca această cunoaștere să te bântuie tot restul vieții.

Cassy era lumea mea, ea încă mai este și ea va fi întotdeauna. Dar acum nu am nimic, iar eu încă încerc să găsesc un motiv pentru a merge mai departe fără ea. Nu a provocat doar moartea copilului meu, ci și viitorul meu cu ea. Nu o voi vedea căsătorindu-se, eu nu voi mai avea nepoți. Ai distrus atât de multe vieți într-un singur act prost, egoist, plin de ură. Acest lucru nu a fost un joc, acest lucru nu a fost doar un moment de distracție pentru tine, ai luat inocența copilului meu, încrederea în umanitate, demnitatea, drepturile sale ca ființă umană, capacitatea ei de a trăi o viață normală … și în cele din urmă viața ei însăși.

Ce ați făcut voi copii … Sper că nu vă ierte și să nu uitați niciodată numele Cassidy Trevan. Voi toți aveți sânge pe mâini pentru atâta timp cât trăiți.

Intimidarea a ucis copilul meu, agresiunea trebuie să fie luată în serios. Vă rog împărtășiți.

Linda Trevan”, este scrisoarea unei mame îndurerate.

Niciunul dintre adolescenți nu a fost pedepsit

Faptul că niciunul dintre autorii agresiunii și violului nu au fost aduși vreodată în fața justiției face ca această poveste să fie și mai tragică.

Se poate spera doar că cuvintele lui Linda au ajuns la ținta lor și cei care au au făcut acest lucru să fie bântuiți de rușine și vinovăție pentru tot restul vieții lor.

Linda a scris scrisoarea pentru că vrea să tragă un semnal de alarmă cu privire la agresiunea la școală.

1 Comment

1 Comment

  1. DAN

    2017-02-20T15:57:13+02:00 at 15:57

    DAR FATA ASTA ERA ORFANA DE TATA?….SAU EL EXISTA DAR E UN PAMPALAU CARE NU MERITA SA FIE TATA?….

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top