Connect with us
Sfaturi de la specialiști. Cum își împodobește bradul Laurențiu Paicu

Știri

Sfaturi de la specialiști. Cum își împodobește bradul Laurențiu Paicu

Laurențiu Paicu este unul din cel mai tineri și nonconformiști arhiteci din România. Într-un interviu acordat pentru Huff, ce va fi prezentat în ziua de Crăciun, l-am provocat pe Laurențiu să ne explice cum se împodobește bradul de Crăciun.

După cum bine vă așteptați, Laurențiu Paicu nu alege metodele clasice și apelează la decoruri mai speciale.

Iată un extras din interviul acordat de Laurențiu Paicu pentru Huff

Cum arată bradul de Crăciun al unui arhitect? În special al tău Laurențiu.

„Eu unul nu sunt religios. Sunt ateu și părinții mei au o înclinație foarte mare spre aceeași mentalitate, dar decorarea bradului de Crăciun, deși este o tradiție păgâna nu creștină, aleg să o fac în fiecare an, nu din motive de cult ci mai mult festive.

Sunt un MARE suporter al Planetei și al Ecosistemului, dar nu am avut niciodată în casă un brad de plastic, și nici nu o să am.

Venind vorba de decorarea bradului, eu nu prea țin cont de așa zisele ,,trenduri,, promovate de magazine pentru a-și vinde marfă. Un brad împodobit cu globuri și betea este că și cum te prezinți la un concurs de macare Gourmet cu o farfurie de clătite cu dulceața.

Le sugerez oamenilor care chiar vor să își decoreze un brad frumos de crăciun anul acesta, să stea departe de toate accesoriile ce le văd prin magazine și să încerce să folosească metode de decorare mai neortodoxe.

Eu unul am încercat mereu să fac altceva, spre exemplu anul trecut am împodobit bradul cu păsări metalice, pene de struț albe și foi de pagini rupte din cărți învechite. A ieșit nemaipomenit. Iar anul acesta vreau ceva diferit din nou, evident… și prevăd ceva cu mai mult alb și posibil ceva porțelan.”, a declarat arhitectul Laurențiu Paicu pentru Revista Teo.

Pe 26 decembrie, va prezentăm un interviu excepțional și exclusiv cu Laurențiu Paicu.

Sunt Adrian Vrauko si de 14 ani lucrez în presa online. Am început ca redactor la Realitatea TV, am continuat mai apoi la Pro TV, Kanal D. Iar din 2014 am infiintat Revista Teo Trandafir, continuand cu HUFF.ro si multe alte site-uri din grupul AIR24. La HUFF.ro sunt Editor Of The Day si coordonez echipa editoriala.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top