Spellground Festival pune stapanire pe litoral

01.07.2016
Spellground Festival pune stapanire pe litoral

Spellground Festival ajunge pe litoral intre 12 si 14 august, perioada in care fanii vor putea asculta muzica de calitate de la Constanta pana la Navodari, pe trei scene spectaculoase. Vor evolua 17 artisti internationali si 44 de artisti romani, dar si inca doi headlineri: Editors si Biffy Clyro. Luni, 15 august, este zi libera nationala, astfel ca aceia care sunt interesati se pot bucura de cel mai lung weekend de pe litoralul Marii Negre.

Cei de la Editors au ars repede etapele si s-au impus rapid in galeria legendelor muzicii britanice cu piese de referinta precum „Bullets”, „Munich” sau„Blood”, dar si cu hituri recente, precum „All The Kings”. Cine i-a ascultat o data si-a dat seama rapid ca acordurile inedite si stilul vocal ale lui Tom Smith au spus lumii sus un mesaj clar: Editors sunt incomparabili.

In ceea ce ii priveste pe cei trei scotieni de la Biffy Clyro, trebuie spus ca acestia au incantat cu influente care variaza de la Metallica la Rush sau Pixies. Trupa si-a consolidat locul in topul celor mai complexe aparitii cu piese precum „Many of Horror”, „Mountains” sau „Biblical”. Aceste hituri au avut succes si le-au castigat baietilor un titlu de Best British Band la NME Awards din 2013. Si conditiile de la acest eveniment vor fi unele care sa permita distractia pe termen lung: camping exclusiv Spellground cu vedere la mare si iesire la plaja in Navodari.

Citeste si: Madonna socheaza din nou! A mimat sexul oral la o petrecere VIDEO

O vedeta Playboy din Romania se lanseaza in muzica

Va fi si transport gratuit cu double-decker intre toate zonele pe toata perioada festivalului (pe baza bratarii de acces). Vor exista si pachete de cazare la hotel cu abonament Spellground inclus (n.r. – disponibile in curand), sporturi nautice, show-uri inedite de video-mapping si o gramada de surprize.

Articolul continua dupa publicitate

In aceste conditii, danii muzicii electronice vor petrece trei zile pe plaja cu nume precum Fritz Kalkbrenner, Dennis Ferrer, Soul Clap, Wolf + Lamb, Pillowtalk, Nick Monaco, Doctor Dru, Aquarius Heaven, Chopstik & Johnjon, Andre Hommen si Life on Planets. Cine si-a cumparat deja bilete, dar nu mai poate ajunge la noul Spellground, poate solicita recuperarea contravalorii biletelor incepand cu data de 29 iunie, urmand pasii de pe site. Mai sunt 5.000 de abonamente la pretul de 295 de lei, care vor fi puse in vanzare pe http://www.eventim.ro, in reteaua de distributie Eventim sau pe http://www.bilete.ro, in oficiile Postei Romane, in magazinele Inmedio semnalizate cu Bilete.ro si in magazinele Germanos. Flash-sale: Biletele de o zi se vor gasi la pretul special de 130 de lei si vor fi puse in vanzare pana pe 15 iulie. La intrare, in ziua evenimentului, biletele vor fi disponibile la pretul de 185 lei.