Connect with us
http://huff.ro/horoscop/horoscop-zilnic-19-octombrie-2016-capricornul-judecat-de-cei-din-jur-91378

Știri

Sute de străini au participat la înmormântarea unei fetițe abandonate. Familia ei este de negăsit

Sute de îndoliați au participat la înmormântarea care a murit la scurt timp după naștere, pe care nimeni nu o cunoaște. Fetița, care a fost numită Raihana de ofițerii care au găsit-o abandonată, au organizat o ceremonie înainte ca sicriul să fie coborât în pământ, în Oxford.

Pe crucea de la mormât este scris: „RIP Raihana. Născută și adormită în februarie 2016.”

Nimeni nu a reușit să-i găsească familia ei. Detectivul Jim Holmes, ofițerul care a găsit-o și i-a dat numele, a făcut o ultimă încercare de a-i găsi mama înainte de înmormântare, însă fără rezultat.

„Vom continua încercarea de a-ți găsi mama. Aceasta este promisiunea mea pentru tine.”, a declarat detectivul.

Toți cei care au participat la înmormântare au adus jucării de pluș și buchete de flori și au scris într-un caiet mesaje în memoria fetiței.

Detectivul Holmes a ales numele de Raihana, pentru că în limba arabă înseamnă „floarea cerului”.

El a declarat în timpul înmormântării: „Pentru cineva care a fost pe pământ pentru o perioadă scurtă de timp, ați atins inimile și mințile comunității și întreaga țară. Ați lăsat o amprentă de neșters.”

Slujba a fost realizată de un celebrator de la Asociația Umanistă Britanică, care a spus: „Fetița ne spune la revedere și de azi rămâne necunoscută”.

„Mama ei, din păcate, nu a venit și noi nu știm nimic despre familia. Nu putem spune dacă mama ei a avut nici o religie personală. Avem umanitatea în suflet și știm că acest lucru ne aduce astăzi împreună.”, au declarat oamenii.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top