Connect with us
emma si justin cotillard

Știri

Tocmai se căsătoriseră, când ea s-a uitat la pozele de la nuntă și a descoperit un detaliu înfiorător…

Emma și Justin Cotillard erau proaspăt căsătoriți și erau în culmea fericirii. Totul s-a schimbat după foarte puțin timp.

Ea era însărcinată în luna a șaptea și se pregătea să meargă în luna de miere cu soțul, când, într-o dimineață, a constatat cu uimire că bărbatul nu-și putea aminti că ea este gravidă

Se spune că o poză valorează cât o mie de cuvinte, și este adevărat, mai ales în astfel de cazuri înfricoșătoare.

,,Nu își amintea că eram însărcinată cu primul nostru copil. El credea că sunt un străin”, a declarat Emma pentru Daily Mail.

Bărbatul s-a dus la medic, iar diagnosticul a fost crunt. Justin avea o tumoră agresivă pe creier, iar medicii spuneau că mai avea doar doi ani de trăit. În aceeași zi în care Emma a născut-o pe Mia, Justin a început tratamentul pentru cancer și nu a putut să fie lângă soția sa.

Deși urma tratament, cancerul s-a răspândit. În mai 2016, bărbatul s-a stins din față, iar acum fiica celor doi va trebui să crească fără tată.

Totul a decurs atât de rapid că nimeni nu bănuia o tumoră pe creier. Dar apoi, Emma s-a gândit mai bine: ,,Uitându-mă acum la fotografiile de la nuntă, se poate vedea clar că partea dreaptă a feței lui este puțin mai lăsată”.

Citește și: În ziua nunții, a aflat că viitorul soț o înșală cu o domnișoară de onoare. Ce i-a făcut mireasa, de față cu toată lumea!

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top