Connect with us
S-au născut fără mâini, dar asta nu-i împiedică să ducă o viață normală. Pregătește masa, se joacă la calculator cu ajutorul picioarelor.

Știri

Trăiesc viața din plin, deși s-au născut fără mâini. Poveste incredibilă

Linda Bannon, în vârstă de 35 de ani și fiul ei, Timmy, în vârstă de 9 ani, s-au născut fără mâini. Afecțiunea rară de care suferă cei doi afectează creșterea oaselor și poate provoca probleme cardiace. Cei doi trăiesc viața normal și din plin în ciuda problemelor.

Linda poate mânca cu tacâmuri, se fardează și chiar coase cu ajutorul picioarelor. Timmy este la fel ca orice alt băiat. El se joacă pe calculator cu ajutorul picioarelor.

Femeia spune că au încercat membrele protetice, dar acestea au fost incomode și au renunțat.

Pentru cei mai mulți, treburile casnice sunt o sarcină dificilă. Însă, pentru Linda pregătirea cinei, spălatul vaselor și aranjarea patului prezintă o provocare deloc imposibilă. Ea refuză să lase handicapul ei să stea în calea de a trai o viață normală folosind picioarele în locul mâinilor ei.

Trăiesc o viață normal, deși nu au brațe

Ca mamă, care a învățat să trăiscă cu handicapul ei, a transmis atitudinea pozitivă și fiului ei. Condiția sa fizică nu-l ține în loc. Timmy înoată, merge la cursuri de taekwondo și se joacă la calculator folosindu-se de degetele de la picioare.

Timmy se joacă folosindu-și degetele de la picioare.

„Timmy este la fel ca orice alt băiat. El își face temele, joacă Lego, toate acestea folosindu-se de picioarele lui. El devine frustrat de lucruri cum ar fi fixarea nasturilor, dar el este foarte pozitiv și eu sunt atât de mândră de el. Am știut de la ecograf că el se va naște fără brațe. Am înțeles și nu m-am lăsat intimidată. Am știut că va putea trăi o viață normală, la fel ca mine.”, spune mama.

Linda spală vasele cu ajutorul picioarelor.

Linda a crescut în Chicago cu părinții ei și cei patru frați mai mici. Femeia a spus că în cazul ei situația a fost diferită, pentru că părinții nu au știut de handicapul ei până în momentul în care s-a născut.

„Niciodată nu m-au tratat în mod diferit. M-au ajutat să merg și să mă îmbrac singur. Am avut brațe protetice, dar acestea au fost incomode. Deci, până la vârsta de 12 am făcut totul cu picioarele. Am fost tachinat la școală, dar prietenii mei m-au sprijinit.”, povestește femeia.

Cei doi mănâncă cu ajutorul picioarelor.

Linda Bannon are acum planuri de a deveni un vorbitor motivațional, pentru a-i ajuta pe alții care se confruntă cu dizabilități similare.

„Vreau cumva să sensibilizez cu privire la handicapul meu si să arăt că se poate trăi o viață plină. Nu există niciun motiv pentru care Timmy nu poate avea o soție și familie. Atât timp cât el e fericit, e tot ce contează!”, spune Linda.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top