Connect with us
Un fiu și-a dus tatăl bătrân la un restaurant pentru a lua masa. Ce a urmat? Mi-au dat lacrimile...

Știri

Un fiu și-a dus tatăl bătrân la un restaurant pentru a lua masa. Ce a urmat? Mi-au dat lacrimile…

Un fiu și-a invitat tatăl bătrân la un restaurant pentru a servi cina. Tatăl fiind foarte bătrân și slab, în timp ce manca… scăpa mâncare pe hainele de pe el și pe jos. Ceilalți meseni îl priveau cu dezgust, însă fiul era calm.

După ce au terminat de mâncat, fiul, care nu era deloc jenat de bătrânețea tatălui sau, l-a ajutat pe bătrânel să se ridice și l-a dus la toaletă pentru a îl curăța. După ce a șters petele în exces de pe hainele lui, l-a pieptănat și i-a pus ochelarii la ochi. Când au ieșit, toți oamenii din restaurant se uitau la ei în tăcere, fără a fi capabili să înțeleagă de ce acceptă să se facă singur de râs.

Fiul a cerut notă de plată, a plătit, și-a ajutat tatăl să se ridice de pe scaun și, împreună, au început să meargă către ieșire. Între timp, un bătrân s-a ridicat în picioare și l-a întrebat cu voce tare astfel încât să audă toți oamenii din restaurant:

“Tinere… nu crezi că ai lăsat ceva în urmă?”

Bărbatul a răspuns: “Nu, domnule, nu am lăsat nimic.”

Bătrânul din restaurant: “Ba da, ai lăsat! Ai lăsat o lecție pentru fiecare fiu și o speranța pentru fiecare părinte.”

În acel moment toți cei prezenți și-au plecat capetele de rușine.

Citește și: Au lăsat câteva minute sicriul bătrânei nesupravegheat. O femeie necunoscută a intrat în casă, s-a aplecat peste moartă și…

Citește și: Bătrână, violată de un bărbat care putea să îi fie fiu. Ce făcuse agresorul cu zece ani înainte

1 Comment

1 Comment

  1. Nelu Pruna Lautarul

    2017-08-04T12:57:35+03:00 at 12:57

    Cu multi ani in urma AVEAM pe santier un baiat singur si ne casatorit pana la frumoasa varsta de 32 ani ,AVEA Prostata si se scapa pe el la fiecare pahar de apa sau bere ,SE ducea el la medic dar nu ia gasit adevarata boala O inspectie din capitala a vazut pacientul LA Operat ,EI bine nimeni nu stia necazul lui ,PARINTI nu la lasat sa se casatoreasca cu fata pe care i iubea ,SA hotarat RAMAN virgin pe Viata si asa a decoperit si medici bucuresteni cand lau operat CAUZA ,omul se visa ca face sex ci fosta iubita di copilarie ,NIMIC nu se scurgea pe lenjerie Doctorul a spus Sperma intra in vezica urinara sa depus in straturi si au format un cheag ca de branza ,POVESTE locuia in Baraca cu multi colegi in dormitor zgomot si multe neplaceri MIA povestit prin ce trece dupa externare FARA ai cere nimic LAM dus la mi ne acasa eu insumi cu o familie numerica 7 membri Si lam ingrijit ca pe un frate A doua zi am spus la locul de munca ce fapta am facut EI bine un Macaragiu sa exprimat dur EU nas primi asa ceva in casa mea nici daca as fi GAY sal –––.etc MIRATIVA de ce va spun este adevarat ,SEARA cand am ajuns acasa iam povestit discutia AUZIND sa coborat din pat si a ingenunchiat in fata ucoanei si la blestemat ,A doua zi ,ASTEPTAM Macaragiu treaba de santier NA venit , Am trimis la el acasa un muncitor A esit SOTIA plangand si nea comunicat ca ESTE anchilozat la pat NUS poate misca o mana si un picior AVEA peste o saptamana nunta copilului BANI toti sau dus pe spitalizari Si nunta na mai avut loc DECI atentie cand ne jucam cu vorbele.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top