Connect with us
Un meteorit a căzut în Australia. VIDEO

Știri

Un meteorit a căzut în Australia. VIDEO

Locuitorii din statul Queensland, situat în nord-estul Australiei, a observat o explozie de lumini pe cer, urmată de o bubuitură puternică, în urma căreia casele lor s-au cutremurat.

Un meteorit uriaș a căzut în ocean, în apropierea coastei statului Queensland, în nord-estul Australiei, luni seara. Mulți oameni au împărtășit experiența lor pe rețelele sociale, descriind o „explozie intensă” și „explozii puternice”.

Jacques Reimers stătea la plaja de la Boyne Island, când a spus că a observat întregul eveniment.

„A arătat ca o stea care a luminat întreaga plajă, apoi după aproximativ un minut, s-a auzit o lovitură puternică, iar mașina mea s-a clătinat.”, a postat bărbatul pe pagina de Facebook.

Lynette Emerson, care locuiește la Boyne Island, a declarat că soțul ei a văzut ceva straniu luni seara.

„Sotul meu golea coșurile de gunoi când a văzut afară luminii deasupra casei. S-a întors și a văzut ceva strălucitor, ca un blitz, deasupra capului, după care a disparut peste mare. „, ea a postat pe Facebook.

Claire Dent a spus că a văzut ceva luminos pe cer cu o „coadă”, iar apoi a auzit o bubuitură puternică.

Poliția a primit mai multe apeluri de la rezidenții locali, luni, la ora locală 20:30 (10:00 GMT) ce inițial a fost considerat un cutremur. Cu toate acestea, Geoscience Australia a raportat că niciun cutremur nu a fost înregistrat.

Potrivit lui Johnathan Powell, astrofizician la Harvard „se pare că este vorba de un meteorit mare, primul de această dimensiune în mai mulți ani.” „Cred că este o piatră de aproximativ un metru în diametru, care ar putea fi suficient de mare pentru a lăsa fragmente”, a spus el.

Până în momentul de față nu au fost înregistrate victime sau pagube materiale.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top