Connect with us
De MÂINE - Viața acestei zodii se schimbă pentru următorii 10 ani! Horoscopul finalului de an

Horoscop

Viața acestei zodii se schimbă pentru următorii 10 ani!

Cu toate acestea, primele trei luni vor mai fi încă destabilizatoare datorită lui Uranus și a lui Pluto. Poziția acestor planete anunță atât schimbări individuale, cât și colective!

Din fericire, Jupiter se alătură contraofensivei și ne oferă protecție, ceea ce sugerează că această ultimă fază a schimbării va fi eliberatoare sau cel puțin mult mai pozitivă.

Pluto în continuare, în Capricorn va încuraja nativii să se îndrepte spre ceea ce este cu adevărat important și îi va ajuta să găsească o cale de a echilibra problemele financiare.

În 2019, vom reuși să găsim mai ușor dragostea, dar va trebui să privim lucrurile cu mai mult optimism și detașare. Cel mai important eveniment astrologic, în ceea ce privește dragostea, va avea loc pe 3 decembrie 2019, când Jupiter, Marele Benefic, va intra în Capricorn, care asigură, printre altele, stabilitate în relații indiferent de natura lor.

Saturn este planeta care simbolizează, în tema natală a fiecăruia, cariera și realizările profesionale. Saturn a revenit în Capricorn pe 20 decembrie 2017 și va rămâne acolo până în 18 decembrie 2020, deci pe tot parcursul anului 2019.

Să nu uităm că semnul Capricornului stăpâneşte structurile guvernamentale ale societății: politică, biserică, monarhie, marile corporații, sistemul monetar și macroeconomia.

Saturn în Capricorn va pune, în continuare, un accent puternic pe aceste structuri, fie prin contestarea lor, fie, dimpotrivă, prin consolidarea și împuternicirea lor.

Din punct de vedere social, astrele prezumă o fază de muncă de 3 ani, în care – afirmarea socială, reconstrucția, imaginea publică, noile roluri în familie și societate, orientare către schimbare și progres, îşi vor da mâna.

Din punct de vedere financiar, în 2019, nativii semnelor de pământ dar mai ales Capricornii, dacă intenționează să se îmbogățească, vor găsi soluții imediate şi aş spune, inedite, deoarece sunt serioși, responsabili și nu evită munca grea.

Taurii, Leii, Scorpionii și Peştii vor fi dispuși să lucreze şi cum sunt serioși, cu un sens practic foarte dezvoltat, vor fi ajutaţi financiar, pe tot parcursul anului.

Din punct de vedere a sănătăţii, este recomandat pentru toate semnele zodiacale o alimentaţie sănătoasă și echilibrată, care îi poate ajuta pe foarte mulţi să se vindece și să nu se confrunt cu probleme de sănătate.

Universul prin glasul Pământului, oferă ocazia abordării tratamentelor alternative, cum ar fi acupunctura, homeopatia și meloterapia. Este o perioadă excelentă de reconectare cu natura și de vindecare spirituală.

În concluzie, anul 2019 va fi un an de stabilitate și de echilibru din punct de vedere astrologic. Mișcarea planetelor îi va obliga însă pe nativii tuturor semnelor să iasă din zona de confort cu care s-au obișnuit-o în anii perioada 2016 – 2018 și vor aduce un aer nou în toate aspectele vieții: bani, carieră, dragoste și sănătate.

Pentru semnele de Foc – Berbec, Leu şi Săgetator

2019 va fii perfect pentru semnele de foc, care vor avea timp suficient pentru hobby-urile lor. Activitățile sociale sunt pe primul loc și, deși pot apărea unele conflicte legate de natura lor pasională, ele se vor rezolva rapid.

2019 poate duce la descoperirea unor noi hobby-uri, dacă sunteți născuți într-un semn zodiacal de foc.

În timp ce Leul și Săgetătorul par să meargă pe o cale ascendentă și plină de succes, Berbecul s-ar putea confrunta cu unele dificultăți datorită firii lor impulsive. Sfatul pentru aceşti nativi este să o ia mai încet și să nu mai încerce să facă totul singuri.

Pentru semnele de Pământ -Taur, Fecioară și Capricorn

Pentru semnele zodiacale de Pământ, anul 2019 va fi un an de succes, mai ales profesional. Aceste semne zodiacale sunt foarte bune la ceea ce fac, dar acum vor întâlni noi oportunități și este foarte recomandat să nu le piardă. Semnul de pământ favorit în 2019 este Fecioara, care pare să aibă câteva momente de strălucire extraordinară la lucru și, din punct de vedere profesional, totul să le meargă cu adevărat minunat.

Pentru semnle de Aer – Gemeni, Balanţă şi Vărsător

Semnele zodiacale de Aer se vor simți mai confortabil în circumstanțele pe care le aduce anul 2019.

Pentru ele, înseamnă să iasă din zona de confort și ocaziile pentru a face asta vor fi nenumărate. Dintre cele trei semne de Aer, Balanţa va fi favorita stelelor, pentru că în 2019 acești nativi vor deveni mai încrezători, vor obține unele poziţii administrative, un lucru extrem de util pentru un semn zodiacal care, în general, are dificultăți când vine vorba de organizare.

Pentru semnele de Apă – Rac, Scorpion și Peşti

În cele din urmă, sensibilitatea semnelor de apă le va aduce de astă dată succes, mai degrabă, decât suferință.

În 2019, acestea vor arată o atitudine excelentă în ce priveşte empatia. Instinctul va fi baza oricărui succes în 2019. Luna martie va fi deosebit de norocoasă pentru Peşti, deoarece ar putea pune bazele unei afaceri cu aceasta lună.

2019 va fi un an mai liniștit decât 2018 pentru Scorpion, care va atinge echilibrul emoțional și va înceta să ia decizii impulsive. Conflictele se vor diminua considerabil, iar armonia se va instala în familia lor dacă vor depune un pic de efort pentru asta.

Eclipsele anului 2019

2 iulie 2019 – Eclipsă totală de Soare
16-17 iulie, 2019 – Eclipsa parțială lunară.

Din punct de vedere astrologic, Luna guvernează viața interioară, activitățile casnice, psihicul, emoțiile, iraționalul și subconștientul. Din acest motiv, efectele unei eclipse de lună se resimt, mai ales la nivel individual.

Eclipsa de Soare, în momentul perfect pentru a face schimbări majore, pentru a merge pe o cale nouă sau pentru a încerca ceea ce ați dorit întotdeauna, dar nu a-ţi avut curajul sau contextul potrivit pentru a face.

Eclipsele de Soare reprezintă un fel de Lună Nouă foarte puternică. Ele înseamnă Începuturi şi Sfârşituri. Din punct de vedere astrologic, eclipsele de soare pot anunța căderea unei puteri, încercarea de o manieră spectaculoasă a stării de rușine publică și restaurarea altei puteri.

Fiecare persoană va simți efectele eclipsei însă şi la nivel personal. Pentru unii, schimbările vor fi abia vizibile, în timp ce alţii se vor confrunta cu evenimente care le schimbă viața și în unele cazuri efectele nu vor avea rezultatele scontate.

În general, eclipsele forțează oamenii să ia decizii, să acționeze, dar schimbarea poate fi ceva benefic sau ceva prost.

Retrogradrea planetelor în 2019

Venus

Venus va tranzita semnele Scorpion, Săgetător, Capricorn şi Vărsător. Va intra în 2020 din semnul Vărsătorului. Deoarece Scorpionul este un semn pragmatic, Venus aduce capacitatea de a privi orice probleme sentimentală cu un ochi critic.

Prin Săgetător va da o turnură puternică aspectelor de legalitate. În Capricorn va pune accentul pe resurse şi fluxul financiar la nivel individual dar şi naţional. Se vor găsi mai ușor soluții și, datorită influenței sale, se vor putea evita jocurile de putere, dramele sociale şi politice, în general, orice situație complicată.

Este un moment în care putem fi mai exigenți în interacțiunile noastre sociale. Lista de priorități personale ar putea include alegerea oamenilor pe care vrem să îi avem în preajmă, dar și ceea ce ne dorim cel mai mult în viață.

Venus este și planeta financiară și a patrimoniului, astfel prezența sa în semnele amintite va aduce și mai multă responsabilităţi financiare. Nativii acestor semne trebuie să fie atenți la modul în care își cheltuiesc banii în fiecare zi, dar și la investițiile pe care le fac.

Marte

Marte, planeta energiei, acțiunii, sexualităţii și inițiativei, va intra în 2019 în semnul Berbec, semn pe care îl stăpâneşte ca 1 ianuarie 2020, să – l găsească în Săgetător.

Datorita faptului ca Berbecul este unul dintre cele mai pasionale semne zodiacale, planeta acţiunii se va simţi excelent aici. În perioada următoare, nativii din Berbec ar putea avea dificultăți în a-și mobiliza și implementa planurile.

În 2019, nativii Berbec vor întâmpina dificultăți în luarea deciziilor și vor fi copleșiți de situații în care trebuie să își impună punctul de vedere.

În schimb, acțiunile care se concentrează pe emoții și sentimente sunt favorizate, dar și sprijinul pentru cei care trec printr-o perioadă dificilă. Este, de asemenea, o perioadă bună pentru a se îngriji atât de sănătatea proprie, cât și de sănătatea celor dragi.

Jupiter

Jupiter tranzitează semnul Sagetator din noiembrie 2018 până pe 2 decembrie 2019, când va intra în Capricorn.

Jupiter va retrograda în 2019:
Ciclul retrogradării va începe pe 12 ianuarie la 14 Săgetător 05
Retrogradarea propriu-zisă: 10 aprilie, 24 Săgetător 01 – 11 august 14 Săgetător 05
Ciclul retrogradării se încheie pe 4 noiembrie, 24 Săgetător 01
Jupiter este considerat una dintre planetele care guvernează viața socială și tot ceea ce este legat de comunicare și integrarea mediului.

Jupiter este, de asemenea, Cupidon, mai ales pentru semnele din partea superioară a cercului zodiacal. Mișcarea retrogradă a acestei planete adesea încurajează lărgirea orizontului intelectual și aprofundarea cunoștințelor despre spiritualitate, ezoterism etc.

Perioada în care Jupiter este retrograd în semnele zodiacului durează 4 luni. Jupiter va reveni în mers normal pe 11 august, o zi în care nativii Săgetător vor face cele mai mari schimbări în viața lor.

Jupiter le va fi favorabil nativilor născuți în Săgetător, Gemeni, Capricorn, Fecioară, Leu, Vărsător și Peşti. Acești nativi vor trece la nivelul următor în toate sferele vieții lor, în special în domeniul profesional.

Fecioarele și Peştii vor avea oportunitatea de a lucra în străinătate, iar tinerii născuți sub semnul acestor două zodii pot obține burse în străinătate. Capricornii și nativii Leu au o viață sentimentală bogată, în timp ce Vărsătorii și Săgetătorii își vor schimba complet atitudinea faţă de relațiile lor, ceea ce va lucra în avantajul lor.

Saturn

Saturn continuă să tranziteze semnul Capricornuli până în 17 decembrie 2020 și va fi retrograd şi în 2019:

Ciculul va debuta pe 5 ianuarie din 12 Capricorn 49
Retrogradarea propriu-zisă va avea loc: 30 aprilie, 20 Capricorn 02 – 18 septembrie, 12 Capricorn 49.
Ciclul se va înceheia pe 20 decembrie, 20 Capricorn 02

Saturn sau Marele Malefic este în domiciliu în Capricorn şi este foarte puternic, în calitate de stăpân al acestui semn. Spunem că Saturn se află într-o poziție specială, numită astrologic acasă, care accentuează simbolismul său care ţine de interiorizare și îi permite să evidențieze caracteristicile Capricornului.

Această poziție este considerată mai degrabă pozitivă decât negativă, fiind una dintre puținele locații în care Saturn dă tot ce este mai bun și face cât mai puțină rău posibil.

Saturn aprobă proiectele dificile și laborioase care necesită efort constant pentru o perioadă mai lungă de timp, iubește responsabilitățile suplimentare, apreciază tenacitatea, prudența și moderarea, prin urmare 2019 este un an bun pentru începerea unor astfel de proiecte.

Uranus

Uranus se va afla într-o poziție retrogradă de 2 ori pe parcursul anului 2019:
Ciclul se încheie la 23 aprilie 2019, gradul 2 Taur 32.

A doua retrogradare:
Ciclul începe pe 25 aprilie din gradul 2 Taur 39
Retrogradarea propriu-zisă: 12 august, gradul 6 Taur 36 – 11 ianuarie 2020, 2 Taur 39
Ciclul se încheie la 26 aprilie 2020 la 6 Taur 36.

Uranus este a şaptea planetă de la Soare. În astrologie, Uranus este cunoscut pentru ruperea barierelor, pentru nonconformismul său şi acţiunile rebele care au, dese ori, consecințe negative.

În prima parte a anului 2019, nativii se vor confrunta cu noi provocări la locul de muncă, superiorii lor vor conta pe ei și, bineînțeles, vor simţi financiar, aceste eforturi care vor fi recompensate pe măsură.

La 1 ianuarie 2019, Uranus va fi retrograd în Berbec. Acest eveniment aduce o serie de schimbări majore, dar și o serie de probleme emoționale sau chiar de sănătate pentru unii nativi Berbec.

Ultima dată când Uranus s-a aflat în Berbec, a fost perioada 1927-1935, când omenirea s-a confruntat cu evenimente și descoperiri care au schimbat cursul istoriei, unele dintre ele fiind similare cu ceea ce se întâmplă în prezent: prima emisiune TV, Hitler a venit la putere în Germania, iar fascismul s-a răspândit în întreaga Europă.

Wall Street s-a prăbușit, urmată de declinul economic global; a fost descoperită penicilina; Charles Lindbergh a făcut primul zbor transatlantic singur (de la New York la Paris), iar Amalia Earhart a devenit prima femeie care zbura peste Oceanul Atlantic; un cutremur cu magnitudinea de 8,6 grade a avut loc în China, cu 200 000 de victime; cel mai mare meteorit înregistrat vreodată în istorie a căzut în Nebraska, SUA; 1934 a fost cel mai fierbinte an înregistrat.

Pe 12 august, va retrograda din Taur. Nativii vor avea o altă viziune referitoare la bani, datorii, dorința de a se adapta, surprize financiare.

Neptun

Neptun este în Peşti din 2011, unde va rămâne până la 1 ianuarie 2026. Va retrograda:
Ciclul retrogradării începe pe 8 februarie din gradul 15 Peşti 54,
Retrogradraea propriu-zisă: 21 iunie, 18 Peşti 43 – 27 noiembrie, 15 Peşti 54
Ciclul se va încheia pe 17 martie 2020 la gradul 18 Peşti 43.

Neptun ne încurajează dorința de a visa, ambiţia de a crearea lucruri frumoase, menite să ne îmbogățească sufletele.

De fiecare dată când Neptun intră în mișcare retrogradă, avem ocazia de a obținem înțelegerea și claritatea în chestiuni pe care nu le putem înţelege.

Această sensibilitate acută poate genera stări de letargie și o dorință puternică de a ne deconecta de tot ce înseamnă haos în fiecare zi. Dacă simţiţi nevoia de a vă odihni, de a medita sau de a petrece ceva timp singur, nu ar trebui să le ignoraţi.

Odată ce Neptun şi va relua mersul directă în noiembrie, cei care aleg să trăiască în mod conștient experiența lui Neptun retrograd vor avea o perspectivă mai bună și mai clară asupra punctului în care se află în viața lor.

Și sper că vom fi gata să luăm măsurile potrivite, necesare ca să ne putem construi calea în direcția sugerată de Univers.

Pluton

Pluto este în tranzit în Capricorn din 2008 unde va sta până în 2024. În 2019, Pluto va fi retrograd între 24 aprilie și 3 octombrie.
Ciclul retrogradării va începe pe 21 ianuarie, de la gradul 20 Capricorn 38.

Retrogradarea propriu-zisă: 24 aprilie, 23 Capriorn 09 – 3 octombrie, 20 Capricorn 38
Ciclul se încheie pe 24 ianuarie 2020, 23 Capricorn 09.

Pluto, cea mai lentă și cea mai grea planetă a sistemului solar, are nevoie de 248 de ani pentru a parcurge cercul zodiacal, stă confortabil în Capricorn de mai bine de de 10 ani. Prima intrare în Capricorn a avut loc pe 25 ianuarie 2008.

Pluto guvernează Scorpionul, de aceea este un catalizator puternic pentru transformările profunde, resursele ascunse, ambițiile uriașe, putere, regenerare, reconstrucție, moarte și renaștere.

Deși caracteristicile și efectele pe care le-ar putea manifesta pot fi ghicite, Pluto este cea mai recent descoperită planetă (1930), iar natura ei este încă prea puțin cunoscută și analizată. Capricornul este semnul organizării, restricțiilor, ascensiunii sociale, rezistenței la condiții dure, a economiei, ambițiilor, consistenței și valorilor solide și autentice.

Pe parcursul anului 2019, liderii politici, guvernele și sistemele economice se vor schimba, însă numai în cazul în care puterea a fost obținută în mod abuziv sau nu are o bază solidă ori în care există fisuri ideologice considerabile.

Cu alte cuvinte, Pluto distruge tot ceea ce este lipsit de calitate, autenticitate, fără șanse să reziste testului timpului. În schimb, construiește ceva durabil, pe diferite baze diferite decât înainte. Tot ce va fi modificat în cursul acestor ani va fi greu de descompus după aceea.

Pluto este asociat cu partea întunecată a ființei umane, cu magia, ocultismul, forțele care acționează în secret. Totuși, în același timp, Pluto înseamnă bogăție materială, sexualitate, reîncarnare, transformare și regenerare.

Prin urmare, deși acționează la nivel global, efectele personale generate de Pluto nu trebuie ignorate. Unii nativi sunt mai puțin sensibili la influența sa, mai ales cei născuți în semne de foc. În schimb, semnele de pământ și Scorpionul sunt cele mai afectate de energia ocultă manifestată de Pluto.

Retrogradarea lui Mercur în 2019

Mercur este planeta comunicării. Se spune că atunci când devine retrograd, provoacă haos în casa şi semnul în care retrogradează, care este foarte vital pentru tot felul de afaceri și profesii.

Nu înseamnă că nu mai trebuie să faceți nimic când Mercur devine retrograd, nu. Dacă cineva știe cum să profite de această influență a lui Mercur, atunci lucrurile vor merge înainte fără probleme fie că vorbim de propria afacere, fie de într-o instituție de stat sau particulară.

Pe de altă parte, Mercur este singura planetă personală care retrogradează de 3 – 4 ori într-un an. În 2019, Mercur va retrograda de 3 ori.

Martie:
Ciclul retrogradării începe pe 18 februarie din 16 Pești 06.
Retrogradarea propriu zisă: 5 martie, 29 Pești 39 – 28 martie, 16 Pești 06
Ciclul retrogradării se încheie pe 21 aprilie, 29 Pești 39

Iulie:
Ciclul retrogradrii începe pe 19 iunie, 23 Rac 58
Retrogradarea propriu zisă: 6 iulie, 4 Leu 24 – 1 august, 23 Rac 58
Ciclul retrogrădarii se încheie pe 15 august, 4 Leu 24

Noiembrie
Ciclul retrogradării începe pe 11 octombrie, 11 Scorpion 35
Retrogradarea propriu-zisă: 31 octombrie, 27 Scorpion 38 – 20 noiembrie, 11 Scorpion 35
Ciclul retrogradării se încheie pe 28 decembrie, 27 Scorpion 38

Sfaturi pentru perioadele în care Mercur este retrograd

Fiecare etapă a lui Mercur retrograd este o perioadă de recalibrare, de revizuire a acțiunilor și intențiilor din ultimele luni, mai precis de la ultima retrogradare și ne ajută să vedem alte perspective de viață în acel moment.

Profesional:
Ce să faceţi:
• În general, afacerile sau cariera încetinesc sau scad puțin atunci când Mercur este retrograd. Folosiţi această perioadă pentru a finaliza orice sarcină neterminată. Este o perioadă numai bună să faceţi curățenie la locul de muncă. Programează-ţi munca chiar dacă pare o rutină.

• Din moment ce comunicarea este cea care are de suferit când Mercur este retrograd, asigurați-vă că aveți timp suplimentar de partea dvs. atunci când participați la chestiuni importante. Verificați, de două ori tot ceea ce trebuie să transmiteţi, precum și planurile de călătorie.

• Mercur retrograd este o perioadă în care puteţi munci pentru orice întreprinderi sau proiecte viitoare. Efectuați cercetări prin eșantion, obțineți date relevante și dobândiți orice abilitate care ar putea fi necesară pentru planurile viitoare.

• Se spune că multe date și informații se pierd atunci când Mercur este retrograd. Prin urmare, asigurați-vă că faceți o copie de rezervă a tuturor materialelor și datelor vitale, înainte ca lucrurile să se schimbe.

• Mercur retrograd este o perioadă în care contractele și acordurile pot fi reînnoite sau renegociate. Cu alte cuvinte, lucrurile pot fi actualizate în această perioadă.

• Este un moment în care vechile contacte profesionale pot fi reluate. Poate a trecut ceva timp, de când aţi luat ultima oară legătura cu fostul angajator și cu foştii colegi de muncă. Acest moment poate fi folosit pentru a vă reconecta, astfel încât să aveți o imagine clară unde sunteţi în topul carierei.

• Este un moment potrivit pentru a face lucrări de reparații sau de upgradare a echipamentelor de birou sau din fabrică.

• Este timpul să vă relaxați și să vă bucurați de munca pe care o aveți. Bineînțeles că exista anumite întârzieri și piedici ]n curgerea evenimentelor, dar nu le luați la inimă. Este doar o fază trecătoare.

Ce să NU faceţi:

• Nu demaraţi nicio acţiune nouă când Mercur este retrograd. În cazul în care începeți una, va fi un dezastru total, cu pierdere de timp și de finanțe. Va trebui să o luaţi de la zero când Mercur va reveni în mers direct.

• Nu luați nicio decizie importantă. Deoarece deciziile luate acum ar trebui să fie refăcute sau remodelate odată cu revenirea în mers normal a lui Mercur.

• Nu vă aventurați într-o afacere nouă sau nu schimbaţi locul de muncă când Mercur este retrograd. Așteptați puțin timp, chiar dacă face ceva plictisitor, înainte de a vă aventura într-un teritoriu necunoscut.

• Nu efectuați achiziții noi la birou în această perioadă. S-ar putea să vă pomeniţi cu echipamente greșite. De asemenea, instalarea de hard-uri sau soft-uri noi, trebuie, amânată cât mai mult posibil.

• Nu încheiaţi contracte noi sau nu semnaţi convenții noi. Dacă sunt făcute în timpul perioadei lui Mercur retrograd, este puțin probabil ca acestea să fie onorate de părțile implicate.

• Nu creați noi parteneriate sau alianțe în domeniul carierei. O mulțime de probleme de comunicare şi de neînţelegeri pot apărea atunci când ele se încheie în timpul perioadei retrogradare a lui Mercur.

Financiar

Ce să faceţi:
• Revizuiţi şi restructuraţi afacerile financiare în timpul fazei de retrogradare a lui Mercur.

• Puteţi face reevaluarea și renegocierea funui contract de muncă sau a unei înţelegeri financiare.

• Aveți grijă de toate afacerile vechi aflate în conservare și asigurați-vă că le verificaţi periodic.

• Căutați orice potenţială eroare în mișcările dvs. financiare, cum ar fi plățile și polițele de asigurare.

• Verificaţi datele de garanţie ale oricărui bun pe care doriți să îl cumpărați sau să a oricărei investiți pe care doriţi să o faceţi în viitor.

• Pot fi revizuite planurile de împrumuturi dacă există alte variante de plată.
• Pregăiţi hârtiile pentru depunerea taxelor.

• Reorganizați-vă sistemul de contabilitate și actele contabile.
• Schimbaţi-vă atitudinea față de bani și de finanțe, în general, dacă asta este mai bine pentru banii dvs..

Ce să NU faceţi:

• Nu inițiați proiecte noi, parteneriate sau investiții. Aceasta ar duce cu siguranță la pierdere și, de asemenea, la întârzieri și frustrări nedorite.

• Nu faceți nicio achiziție nouă, altfel s-ar putea să fie cu defecte, deteriorată sau să nu o puteţi folosi.

• Nu luați niciun împrumut atunci când Mercur este sub retrograd.
• Nu depuneți taxe şi impozitele pe Mercur retrograd, acum doar pregătiţi actele.
• Nu speculaţi și nu riscați sume mari de bani.

Relaţional

Ce să faceţi:
• Reafirmaţi-vă jurămintele de iubire și devotamentul în viața de familie. Faceţi-vă timp pentru a fi alături de cel iubit sau de partenerul de viaţă, dar nu inițiați noi mișcări.

• Nu este un timp pentru reparat relaţii, ci să scăpaţi de resentimentele trecutului nu să îi reproşaţi mereu Trecutul. Reconcilierea funcţionează cel mai bine în această perioadă.

• Mercur retrograd este un moment care predispune la exerciţiul răbdării. În cazul în care a avut loc o despărțire de partener, acum este momentul să întindeţi o ramură de măslin.

• Puteţi reaprinde flacăra pâlpâindă. De asemenea, puteţi căuta o iubire pierdută în când Mercur merge retrograd.

• Puteți să meditaţi la ideea de mici plăceri, cum ar fi hotspot-ul favorit, ascunzătoarea preferată sau cafeneaua pe care ați obișnuit să o frecventaţi cu persoana iubită.

Ce să NU faceţi:
• Nu vă căsătoriţi pe Mercur retrograd, deoarece este momentul în care promisiunile se rup cel mai ușor și lucrurile se încurcă.

Deși aparent lucrurile sunt în regulă între parteneri, se poate întâmpla orice care să ducă la separare, deci prudenţă!

• Nu căutați o nouă iubire pentru că a-ţi ateriza în ape tulburi. Deși totul ar fi extraordinar, la început, se va transforma într-un eșec total atunci când Mercur revine în mers direct. Nu veţi avea o imagine corectă a relațiilor atunci când Mercur este retrograd, deoarece lucrurile sunt în ceaţă, neclare.

• Nu vă despărțiți când Mercur este retrograd. Procedurile de divorț trebuie să fie evitate sau amânate, altfel ar fi o mare presiune pentru voi, atât din punct de vedere mintal şi fizic, cât şi emoțional și financiar.

• Mercur retrograd este o perioadă în care capacitatea de a găsii soluţia ne este testată. Prin urmare, încercaţi să evitați o persoană nedreptățită care încearcă să vă atragă atenția în această perioadă.

• Nu ieșiți la o primă întâlnire când Mercur este în mișcare retrogradă. Așteaptaţi până când va reveni în mers direct pentru inițierea oricărei mișcări deoarece aţi putea fi prinşi pe picior greșit dacă vă aventuraţi într-un teritoriu necunoscut.

Andrei Petrescu este redactor Huff.ro, colaboreaza cu site-ul de 6 ani. Poate fi contact pe adresa andrei@huff.ro.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop

To Top