Connect with us
Horoscop Camelia Patrascanu pentru urmatoarele luni. O zodie este protejata de astre

Știri

Horoscop Camelia Patrascanu pentru urmatoarele luni. Surpriza vine pentru una dintre zodii

Astrologul a anunţat schimbări importante pentru fiecare zodie, schimbări declanşate de câteva tranzile astrale rare.

HOROSCOP CAMELIA PATRASCANU. BERBEC:

Berbecii pot învăţa o abilitate nouă, se pot descurca într-un domeniu nou sau cei care deja sunt foarte pricepuţi într-un domeniu pot căpăta mai multă independenţă şi creativitate în a-şi pune în practică lucrurile pe care le ştiu. Unii pot să înceapă o afacere pe cont propriu pentru că Uranus e chiar în zona banilor la ei.

HOROSCOP CAMELIA PATRASCANU. TAUR:

Pentru că au planeta Uranus chiar în zodia lor, se pot schimba la nivel comportamental şi atitudinal, dacă erau rezervaţi faţă de o anumită experienţă de viaţă. Cei care sunt într-o relaţie pot căpăta mai mult aplomb şi mai multă independenţă în relaţie.

HOROSCOP CAMELIA PATRASCANU. GEMENI:

Le poate merge foarte bine în străinătate sau dacă fac afaceri cu străinătatea. Se poate deschide pentru ei o oportunitate extraordinară. Pot testa în perioada asta august- septembrie dacă nu cumva străinătatea nu le oferă o deschidere, o oportunitate.

Cei care au probleme de sănătate se pot orienta la alte terapii. Finantele le pot veni prin nişte manevre financiare, nu prin muncă.

HOROSCOP CAMELIA PATRASCANU. RAC:

Uranus în Taur le aduce prosperitate prin intermediul unor prieteni, dar şi prin activitatea lor, dacă accentuează partea de marketing, de popularizare, de propagandă pe care o fac muncii şi serviciilor lor, dar şi prin relaţii. Unii isi pot intemeia o familie.

HOROSCOP CAMELIA PATRASCANU. LEU:

Sunt într-o dorinţă de a acapara imaginea publică, de a fi mai vizibili pe piaţă, de a avea o funcţie mai mare, dar nu neapărat şi responsabilităţi mai mari. Sunt tentaţi de proiecte inedite.

HOROSCOP CAMELIA PATRASCANU. FECIOARĂ:
Li se deschid culoare în străinătate sau undeva la nivelurile înalte ale societății, datorită studiilor sau diplomelor pe care le au sau pe care urmează să le dobândească.

HOROSCOP CAMELIA PATRASCANU. BALANȚĂ:

Sunt schimbări legate de relația partenerială. Ritmul casnic li se poate schimba cu totul. Pot descoperi niște lucruri nu foarte bune legate de investițiile partenerului.

HOROSCOP CAMELIA PATRASCANU. SCORPION:

Este un aspect delicat, se schimbă raporturile cu partenerul de viață. E posibil să fie pus în dificultate, să nu-și înțeleagă partenerul de viață, noile gusturi. Ar putea trece printr-un test de dialog.

HOROSCOP CAMELIA PATRASCANU.SAGETATOR:

Vizează finantele, unii pot scăpa de o problemă financiară, cumva. Alții pot avea un proiect în urmă căruia vine buget regulat și sistematic, alții își schimbă politică legată de finante, ei sunt norocoși, dar au buzunarele rupte.

Este o hartă foarte bună financiar, mai ales sub aspect profesional, unora poate să le vină niște câștiguri după urmă unei munci făcută cu foarte mult timp în urmă.

HOROSCOP CAMELIA PATRASCANU. CAPRICORN:

Au o analiză a propriei vieți și personalităti. Anticipează niște schimbări mari care s-ar părea că vin din familie, se consultă cu persoane care le pot da niște sfaturi, indrumări și ar fi foarte bine să asculte de aceste sfaturi.

HOROSCOP CAMELIA PATRASCANU. VARSATOR:

Trebuie să lase în urmă un eșec, să nu se gandească la lucruri din trecut pentru că le blochează viitorul. Să meargă mai departe printr-o schimbare de filosofie de viată.

HOROSCOP CAMELIA PATRASCANU. PESTI:

Au parte de sprijin, sunt susținuți de persoane influente, stau foarte bine la capitolul de relații sociale protectoare, succesul la ei vine dinspre această zonă, trebuie să dovedească profesionalism și foarte mult rigoare.

Andrei Petrescu este redactor Huff.ro, colaboreaza cu site-ul de 6 ani. Poate fi contact pe adresa andrei@huff.ro.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top