Connect with us

Știri

Horoscop Mihai Voropchievici 12-18 octombrie 2020, runele anunță o perioadă de aur

Horoscop Mihai Voropchievici Rune 12-18 octombrie. Numerologul a citit runele, ca în fiecare sâmbătă, la emisiunea ”Adevăruri Ascunse”. Urmează o perioadă de aur, cu protecție divină pentru anumiți nativi. Pentru alte zodii se anunță o săptămână complicată.

Află în continuare previziunile complete.

Horoscop Mihai Voropchievici 12-18 octombrie pentru toate zodiile

Mihai Voropchievici a prezentat la Antena 3 horoscop rune. Iată ce ne așteaptă în săptămâna 12-18 octombrie.

Rune Mihai Voropchievici 12-18 octombrie BERBEC

Berbecii primesc o veste proastă. Este indicat să reacținezi cu calm și să vorbești cu tact. Voropchievici avertizează nativii acestui semn zodiacal să fie atenți la ce zic, pentru că pot deranja prin anumite vorbe. Nu vă răzbunați pe alții pentru neplăcerile voastre.

Rune Mihai Voropchievici 12-18 octombrie TAUR

Taurii vor aștepta o schimbare majoră. Mihai Voropchievici anunță pentru acest semn o nouă dragoste sau pur și simplu o veste bună pe plan amoros. Recomandarea numerologului pentru nativi este să fie curajoși și să caute iubirea.

Rune Mihai Voropchievici 12-18 octombrie GEMENI

Gemenii au o săptămână norocoasă. Voropchievici anunță că au doar de câștigat. Le merge bine atât pe plan sentimental, cât și pe cel financiar și profesional. Să aștepte succesul, va veni! E săptămâna lor de aur.

Citește și: Horoscop Minerva săptămâna 12 – 18 octombrie 2020. Toate zodiile au parte de surprize

Rune Mihai Voropchievici 12-18 octombrie RAC

Amorul este pe primul plan și pentru Raci, dar vor trăi o pasiune puternică. Poate fi vorba despre o nouă relație, dar și despre încingerea spiritelor în cea deja existentă. Nu te teme să îți descătușezi fanteziile.

Rune Mihai Voropchievici 12-18 octombrie LEU

Leii sunt puși pe scandal. Mihai Voropchievici anunță că această săptămână va fi marcată de bătălii pentru Lei. Vestea bună e că succesul va fi de parte lor și vor primi ce li se cuvine!

Rune Mihai Voropchievici 12-18 octombrie FECIOARĂ

Fecioarele primesc vești bune și chiar și cadouri. Le parvine și o sumă importantă de bani, din anumite câștiguri. E o perioadă foarte înfloritoare pentru acești nativi. Voropchievici spune că Fecioarele vor primi ceea ce își doresc.

Rune Mihai Voropchievici 12-18 octombrie BALANȚĂ

Balanța se află sub protecție divină, având o săptămână de aur. Norocul acestor nativi este de-a dreptul spectaculos! Mihai Voropchievici anunță că urmează o perioadă în care vor fi lămurite anumite frici ale nativilor din zodia Balanță.

Rune Mihai Voropchievici 12-18 octombrie SCORPION

Scorpionii vor afla o mare veste. Li se arată un lucru cu adevărat important, iar Voropchievici avertizează acești nativi că trebuie să fie pregătiți să accepte adevărul. Urmează câteva zile destul de complicate.

Rune Mihai Voropchievici 12-18 octombrie SĂGETĂTOR

Săgetătorii se văd obligați să facă o schimbare. Deși pare greu, este momentul potrivit ca să adopte o atitudine complet diferită. Voropchievici îi sfătuiește pe nativii acestei zodii să fie mai bătăioși, dacă au fost calmi până acum și, în cazul în care au fost agresivi, să se tempereze.

Rune Mihai Voropchievici 12-18 octombrie CAPRICORN

Capricornii vor învăța lecția răbdării în această perioadă. Nu e recomandat să își forțeze norocul, deși pare că totul le merge strună. Mihai Voropchievici a anunțat că Balanțele vor primi ceea ce doresc, dar doar dacă lasă lucrurile să vină de la sine.

Rune Mihai Voropchievici 12-18 octombrie VĂRSĂTOR

Vărsătorii se bucură de o săptămână foarte productivă, în care primesc o mulțime de beneficii. Vorpchievici spune că este șansa lor de a-și îndeplini visurile. E o perioadă frumoasă!

Rune Mihai Voropchievici 12-18 octombrie PEȘTI

La fel ca Leii, și nativii zodiei Pești vor duce o luptă. Și ei vor avea șansa de a învinge, așa că Mihai Voropchievici le spune să nu își facă griji! Runele sunt de partea lor.

Continue Reading
You may also like...

Cristiana Aștefănoaiei este senior editor la huff.ro, până acum a mai fost prezentator TV la o televiziune locală din Galați, Redactor Șef la Revista Teo, Social Media Manager la conturile Air24 GATE SRL, precum STIRI24

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top