Connect with us
Horoscop Urania pentru săptămâna 18-24 mai. Ce aduce Luna Plină în Scorpion pentru zodii

Știri

Horoscop Urania pentru săptămâna 18-24 mai. Ce aduce Luna Plină în Scorpion pentru zodii

În horoscopul prezentat de Urania, în săptămâna cuprinsă între 18 și 24 mai va avea loc un fenomen astrologic care ne va schimba viețile. Luna Plină în Scorpion va aduce momente inedite pentru mulți nativi. Vor avea loc tot felul de obstacole în calea multora. Se anunță o săptămână extrem de interesantă din toate punctele de vedere, notează libertatea.ro.

Horoscop Urania săptămâna 18 – 24 mai

Tot în săptămâna aceasta din luna mai, Soarele și Mercur vor intra în zodia Gemeni. Pe de o parte, Soarele le aduce multe bucurii acestor nativi, însă planeta Mercur îi va pune la treabă ori le va aduce tot felul de etap dificile care vor necesita mai multă atenție, mai multă implicare din toate punctele de vedere.

Berbecii sunt favorizați în sectorul comunicării. Vor deveni niște experți în dialog și vor fi oamenii potriviți la locul potrivit. Se vor exprima bine în public. Până pe 21 mai au parte de momente excepționale în care pot ieși în evidență cu lejeritate. Pot primi oferte importante sau invitații din străinătate.

Taur

Acești nativi sunt puși într-o situație limită până pe 23 mai. Au parte de tot felul de blocaje în momentul luării unor decizii importante. Taurii intră în posesia anumitor informații care îi vor ajuta să câștige mai mulți bani ori să rezolve anumite probleme care țin de bugetul lor sau al familiei. Vin și soluțiile bune, până la urmă.

Gemeni

Gemenii vor fi avantajați de tranzitarea Soarelui și a Planetei Mercur în harta lor astrală. Vor fi extrem de inspirați să facă alegerile potrivit, doar pe cele câștigătoare. Vor comunica eficient, căci Mercur le dă acest imbold, dar pot avea și probleme de la supraexpunerea publică. Atenție la zilele de 21, 22 și 23 de mai! Acestea pot veni cu vești  triste din punct de vedere financiar.

Rac

Racii vor fi destul de reticenți la orice fel de schimbare. Luna Plină din Scorpion îi face mai circumspecți, mai gânditori, mai temători. Entuziasmul lor se va diminua simțitor pe măsură ce va trece timpul.

Leu

Leii sunt și ei avantajați de intrarea lui Mercur în Gemeni. Își vor lărgi cercurile de prietenie și vor avea parte de momente frumoase, petrecute alături de oameni minunați. Până pe 24 mai vor fi provocați și vor reacționa destul de puternic.

Fecioară

Fecioarele se bucură de aprecierea muncii lor. Li se remarcă dezinvoltura, originalitatea. Ideile lor sunt bine primite la locul de muncă în perioada dintre 18 și 24 mai.

Balanță

Mercur vine cu elemente de ambiguitate pentru Balanțe. Acestea devin destul de îngrijorate cu privire la viitorul lor profesional, iar aceste temeri sunt produse de Luna Plină care se produce în Scorpion pe 18 mai.

Scorpion

Pentru Scorpioni se recomandă prudența în activitățile pe care le întreprind în următoarea perioadă. Pot rezolva și clarifica situații stringente, însă Luna Plină accentuează emotivitatea lor.

Săgetător 

Săgetătorii trebuie să fie extrem de atenți la persoanele care le fac viața un calvar. Mercur le aduce câteva elemente de instabilitate din multe puncte de vedere.

Capricorn

Capricornii se pot confrunta cu probleme medicale în săptămâna 18 – 24 mai 2019. Acești nativi de pământ au parte și de stări destul de neliniștite din cauza relației cu apropiații.

Vărsător

Vărsătorii vor fi extrem de obosiți și li se recomandă odihnă în cele șapte zile care urmează. Își pot pune în valoare, după ce își încarcă bateriile, talentele ascunse.

Pești

Și acești nativi devin destul de agitați. Stresul își pune amprenta asupra lor. Intrarea lui Mercur în Gemeni și Luna plină din Scorpion îi vulnerabilizează destul de mult.

Adrian Vrauko este project managerul site-ului huff.ro Contact: adrian@huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top