Connect with us
Luna plină în zodia Taur. Ce este interzis să faci pe 31 octombrie

Știri

Luna plină în zodia Taur. Ce este interzis să faci pe 31 octombrie

Luna plină în zodia Taur va avea loc pe data de 31 octombrie. Atunci, cerul ne va invita să participăm la un spectacol astral inedit, o a doua Lună Plină din luna octombrie, pentru că prima a fost pe 2 octombrie. Luna plină din zodia Taur se mai numește Luna albastră sau Luna vânătorului.

Luna plină în zodia Taur

Pe 31 octombrie se va întâmpla fenomenul astrologic numit Luna plină în zodia Taur, numită și Luna albastră sau Luna vânătorului. În această zi este interzis să răspunzi provocărilor de orice fel. Află ce se va întâmpla cu fiecare zodie în această zi.

Berbec

O ieșire în lume v-ar aduce față-n față cu cineva de care să vă simțiți atrași, iar de aici încolo o să vă vedeți mai des.

Taur

Primiți o confirmare de la job, de la școală, sau din partea unei agenții de turism că vi s-au rezervat bilete de cazare, transport, la un preț foarte bun. Vine vacanțaaa!

Gemeni

O apariție cu totul neașteptată se poate să vă pice cu tronc cineva care o să facă parte din viața voastră, pe termen lung și foarte lung.

Rac

Veți relua una dintre activitățile voastre preferate, ca să descărcați tensiunile acumulate și să vă revigorați.

Leu

Se poate să adunați mai mulți bani proveniți din colaborări, și vă propuneți un obiectiv măreț, cum ar fi să faceți o nuntă, sau să vă luați o casă.

Fecioară

Începeți să vă ocupați și de voi, să vă schimbați stilul vestimentar, coafura, poate chiar vă apucați și de o dietă.

Balanță

Urmează să puneți în practică o idee, să dezvoltați un proiect, să pregătiți o platformă pentru un nou succes care poate apărea de la jumătatea lunii noiembrie.

Scorpion

Se apropie momentul când o să spuneți marele DA în fața ofițerului stării civile, iar până atunci aveți enorm de multe lucruri de făcut.

Săgetător

Intrați într-un parteneriat de afaceri. Este posibil să fie ceva în paralel cu serviciul și să vă aducă profit în scurt timp, iar astfel veți reuși să acoperiți toate cheltuielile.

Capricorn

Este posibil să organizați o excursie și să plecați cu prietenii într-o stațiune turistică, ori poate vă duceți cu colegii de muncă la un team building.

Vărsător

Aveți o stare de bine, primiți veste bună,  ori o să vă ocupați timpul liber cu ceva care vă va destinde. Poate vă cultivați un talent, ori vă duceți la un spectacol.

Pești

Întâlnire cu cineva care vă iubește și poate decideți care va fi viitorul relației voastre, de comun acord pe cât posibil.

Emanuela Ursu - Pasionată de știri și de noutăți din orice domeniu de activitate, lucrez în presa scrisă din anul 2015, din timpul studiilor de master. Absolventă a Facultății de Comunicare și Relații cu Publicul, am fost, de-a lungul timpului, reporter de teren, redactor și editor pentru mai multe publicații.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top