Connect with us
Săgetător: ce se va întâmpla cu nativii acestei zodii până la finalul lui 2020

Știri

Săgetător: ce se va întâmpla cu nativii acestei zodii până la finalul lui 2020

Zodia Săgetător. Se anunță un final de an cu schimbări importante în viața nativilor zodiei Săgetător. Cei care nu au o relație, își vor găsi perechea până de Revelion. 2020 nu a fost cel mai bun an pentru Săgetători, însă măcar finalul lui va aduce surprize plăcute acestor nativi.

Previziuni pentru zodia Săgetător

Pentru nativii zodiei Săgetător, anul 2020 nu a fost prea bun, dar, se pare că, ce începe prost se termină bine. Ultimele luni ale acestui an aduc schimbări importante și chiar așteptate în viața săgetătorilor. Cel mai vizat este planul sentimental, unde, cei mai mulți dintre nativi, au avut probleme în ultimul an. Burlacii zodiacului au șanse mai să își găsească perechea, poate chiar în noaptea dintre ani. De asemenea, cei care sunt într-o relație care nu îi mulțumește, vor primi un imbold spre a lua o decizie care le va schimba traiectoria.

Pe plan personal și relațional, nativii zodiei Săgetător, vor găsi ocazii de a se dezvolta și de a învăța lucruri noi. Pentru cei care au o pasiune, sau sunt un talent, finalul de an vine cu ocazia perfectă de a le fructifica. În același timp, dacă au lucruri neterminate, sau relații de prietenie pe care le-au pus pe pauză, până la finalul acestui an, vor avea timp și conjunctura potrivită pentru a clarifica totul.

Zodia Săgetător pe plan profesional

În plan profesional, au niște nemulțumiri legate de statutul de la locul de muncă. Li se pare că ce fac ei nu este atât de relevant și că nu sunt bine văzuți în mediul colegial. De altfel, există niște antipatii cu un coleg, sau cu o colegă la locul de muncă, pe care sunt nevoiți să îl/o vadă în fiecare zi.

Financiar, traversează o perioadă stabilă, însă, îi tentează să facă un credit, poate pentru o casă, sau o mașină, ceea ce le aduce niște nemulțumiri în ceea ce privește finanțele.

Plănuiesc, totodată, să petreacă mai mult timp ci familia, îndeosebi în luna decembrie. Cu ocazia unei întâlniri cu familia extinsă, au șansa să se revadă cu o rudă mai îndepărtată, de la care vor primi o veste excelentă.

Emanuela Ursu - Pasionată de știri și de noutăți din orice domeniu de activitate, lucrez în presa scrisă din anul 2015, din timpul studiilor de master. Absolventă a Facultății de Comunicare și Relații cu Publicul, am fost, de-a lungul timpului, reporter de teren, redactor și editor pentru mai multe publicații.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top