Connect with us
Urania: Horoscopul financiar si al carierei pana la finalul anului

Știri

Urania: Horoscopul financiar si al carierei pana la finalul anului

Afla ce ti-au pregatit astrele. Cine are noroc, cine trebuie să se ferească de credite şi împrumuturi

Previziuni 2019 Berbec bani și carieră

Carieră va fi mai satisfăcătoare pentru majoritatea Berbecilor în acest an.

Bineînţeles, vei avea parte de încercări şi obstacole, dar vei avea şi curajul să le înfrunţi. Noi oportunităţi de câştig pot apărea în domeniul tău de carieră în acest an.

Aşteaptă-te la promovări şi măriri de salariu pentru sfârşitul anului

Previziuni 2019 Taur bani și carieră

Vei fi influenţat de factori externi în domeniul tău. Fii stabil în privinţa ambiţiilor şi obiectivelor tale şi lasă încăpăţânarea deoparte. Vei fi destul de ocupat pe tot parcursul anului în ceea ce priveşte volumul de muncă.

Cu toate acestea, nativii Taur sunt sfătuiţi să se abţină în a acceptă orice proiect în echipa sau în colaborare. Următorii ani îţi vor aduce multe reuşite dacă depui toate eforturile necesare în acest an.

Vei avea un flux constant de venituri. Cu toate acestea, cheltuielile vor fi pe măsură câştigurilor şi vei rămâne fără bani de pus deoparte.

Previziuni 2019 Gemeni bani și carieră

În acest an, efectele combinate ale lui Jupiter şi ale lui Saturn te vor ajută să îţi dovedeşţi starea de spirit în domeniul tău de carieră. Această ar fi o perioada bună pentru a-ţi largi orizontul în termeni de investiţii în afaceri.

Pe măsură ce anul trece şi munceşţi mai mult, pe atât vei avea mai multe câştiguri financiare. Fă unele modificări în bugetul tău şi evita cheltuielile nedorite în această perioada.

Evita împrumuturile şi datoriile şi încearcă să nu îţi depăşeşţi bugetul stabilit. Acest lucru te va ţine departe de faliment în următorii ani.

Previziuni 2019 Rac bani și carieră

Persoanele din zodia Racului vor observă schimbări mari în zona carierei în acest an. Vei fi foarte ocupat pe tot parcursul anului.

Încearcă să obţii un echilibru în relaţia cu superiorii şi colegii în această perioada.

Vei cunoaşte oameni noi iar cercul tău social va creşte spre sfârşitul anului.Prima jumătate a anului ar putea aduce cheltuieli nedorite pentru nativii din Rac.

Evita achiziţiile de valoare ridicată şi încearcă să faci mici economii acolo unde este posibil.

Previziuni 2019 Leu bani și carieră

Carieră nativilor din zodia Leu va trece prin mai multe urcuşuri şi coborâşuri în anul următor.

Deşi îţi va fi greu, îţi vei îndeplini obiectivele pe termen scurt. Planifică-ţi viitorul în carieră, munceşte că să îţi atingi obiectivele şi nu te lasă deranjat de greutăţile cotidiene.

Deşi s-ar putea să existe nişte constrângeri legate de veniturile tale, vei putea să îţi îndeplineşţi visele şi dorinţele.

Anul acesta va fi nevoie să reduceri finanţele stagnante şi să le lichidezi, dar şi să încasezi veniturile de pe urmă investiţiilor tale.

Nu lua decizii pripite şi încearcă să fii calm.

Previziuni 2019 Fecioara bani și carieră

Schimbari semnificative pot fi observate in situatia finaciara a nativilor din Fecioara.

Pe parcursul anului, prietenii si rudele vor fi o buna sursa de inspiratie pentru tine ca sa castigi mai multi bani.

Ofertele imobiliare ar putea sa iti aduca beneficii bune pentru perioada respectiva. Cu toate acestea, vor exista cheltuieli neprevazute legate de copii sau membrii varstnici din familie.

In acest an, partea de cariera a persoanelor din zodia Fecioarei va fi mai concentrata asupra cordialitatii si a relatiilor la locul de munca.

Previziuni 2019 Balanta bani și carieră

Gestionarea bugetului tau va fi cheia stabilitatii financiare si a supravietuirii tale pentru anul 2019. Vei fi mai chibzuit in ceea ce priveste cheltuielile, desi iti va fi mai greu sa pui deoparte.

Saturn te va ajuta sa iti administrezi mai bine bugetul, fara prea mult efort. Incearca sa pui totusi si ceva bani deoparte pentru vremurile mai grele.

Iti doresti un viitor profesional mai bun. Nu ezita sa ceri favoruri, mariri de salariu sau avansari.

Previziuni 2019 Scorpion bani și carieră

Indrazneste sa visezi si nu te lasa pacalit de cei din jur. Arata-le colegilor si superiorilor natura ta dedicata.

In acest fel, vei putea sa te conectezi cu ei intr-un mod mai empatic. Nu te plange, ci foloseste-ti resursele limitate pentru a avansa.

Fii constant cu performanta ta pentru ca sfarsitul anului iti va aduce avansari sau mariri de salariu.

Previziuni 2019 Sagetator bani și carieră

Perspectivele carierei persoanelor din Sagetator arata mai bine pentru anul 2018. Este una dintre cele mai bune perioade din viata ta pentru a avansa cu incredere in domeniul profesional.

Adu-ti creativitatea in prim-plan si ocupa-te de angajamentele profesionale cu usurinta si demnitate.

Actiunile vorbesc mai tare decat cuvintele, asa ca lasa performantele tale sa vorbeasca in fata superiorilor in aceasta perioada.

Succesul vine peste tine in acest an. Este un moment bun pentru a-ti face mai multe relatii profesionale .

Incearca sa iti stabilesti un anumit buget pentru perioadele in care vei avea mai putini bani. De asemenea, incearca sa nu lasi facturi si imprumuturi restante pentru anul urmator.

Previziuni 2019 Capricorn bani și carieră

Nativii din aceasta zodie vor avea nenumarate ocazii de a excela in domeniul carierei in acest an.

Vei avea multa libertate de a-ti explora posibilitatile profesionale si vei avea ajutorul colegilor si al superiorilor.

Anul 2019, va fi un an lipsit de probleme din punct de vedere financiar pentru Capricorni. Vei putea economisi bani pentru viitor fara prea mult efort. Totusi, planifica-ti bugetul si prioritizeaza-ti cheltuielile pentru acest an.

Previziuni 2019 Varsator bani și carieră

In 2019, Varsatorii se vor descurca bine in viata profesionala datorita pozitiilor planetare favorabile. Ambitiile si aspiratiile tale vor avea o directie noua pentru moment.

Avansarile, maririle de salariu si recunoasterea vor fi obtinute odata cu trecerea anului. Dar drumul pana acolo nu este unul usor.

Varsatorii au un an norocos in fata lor in ceea ce priveste situatia financiara si materiala. Vei avea un sentiment de stabilitate si pozitivitate in toata aceasta perioada.

Sfarsitul de an iti va aduce si el venituri substantiale care iti vor asigura stabilitatea si in anul urmator.

Previziuni 2019 Pesti bani și carieră

Anul acesta va necesita un angajament mare si multa munca din partea Pestilor, daca vor sa exceleze in viata profesionala.

Dupa primul trimestru, eforturile tale vor da roade. Nu iti diversifica activitatile profesionale in acest an.

Anul 2019 reprezinta un moment bun pentru a investi in imobiliare si terenuri. Cu toate acestea, ai grija la detaliile mai subtile ale acestor afaceri inainte de a te aventura in orice achizitii de valoare ridicata pentru perioada respectiva.

Trebuie sa ai o abordare echilibrata in toate planurile tale financiare.

Urania astrolog. Nume Simona Vărzaru “Fac meseria asta pentru adevăr, dacă este util şi pentru cei care citesc, cu atât mai bine”, spune Urania, al cărei nume real este Simona Vărzaru. “Este un stoc uriaş de informaţii cu care trebuie să jonglezi, de conexiuni pe care trebuie să le faci, iar contrar celor crezute de mulţi oameni, aspectele astrologice nu se repetă, aşa că nu există similitudini, nici chiar în perioadele calendaristice similare. 1 aprilie din acest an nu seamănă cu 1 aprilie astral al niciunui alt an şi asta este valabil la nivel de secole şi chiar milenii”, spune Urania. Cât de importantă este experienţa profesională? “Esenţială. Nu există astrolog tânăr”, susţine Urania, care declară că mintea îi este atât de “formatată” de adevărurile astrale încât nimic nu o poate surprinde.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top