Zodiile care au probleme cu infidelitatea

12.10.2020
Zodiile care au probleme cu infidelitatea

Zodiile care au probleme cu infidelitatea. Semnul zodiacal în care ne-am născut ne poate influența modul în care reacționăm în diferite situații, dar și modul în care interacționăm cu cei din jur. Fidelitatea sau lipsa ei este o chestiune sensibilă la care fiecare dintre noi ținem mai mult sau mai puțin. Dintre toate zodiile, Gemenii, Berbecii și Săgetătorii sunt cei mai aventurieri.

Zodiile care au probleme cu infidelitatea

Zodiile și infidelitatea. Dintre toate zodiile, s-ar spune că Gemenii, Berbecii și Săgetătorii sunt cei care au tendințe spre infidelitate. Se plictisesc repede și simt nevoia să schimbe oamenii, decorul și stilul de viață.

Gemeni

Gemenii pur și simplu nu se pot abține. Nu le lipsește nimic, dar totuși parcă e prea tentant să umble pe mai multe fronturi. Dacă sunt luați la întrebări, nu recunosc nimic. În relația de cuplu sunt o zi buni, în alta răi. Nu în adevăratul sens al cuvântului, ci vorbind strict de starea lor generală. Dacă azi te țin numai în complimente și declarații de dragoste, a doua zi te țin la distanță, ca nu cumva să te obișnuiești cu binele.

Berbeci

Berbecii știu foarte bine ce își doresc de la persoana de lângă ei, și-o aleg în funcție de anumite criterii, dar pe parcurs se sucesc. Își dau seama că nu totul este perfect, ba lipsește una, ba alta, și parca ar cam vrea să se reorienteze. În general, nativii acestei zodii nu sunt parteneri stabili, însă când se îndrăgostesc cu adevărat, sunt acolo trup și suflet.

Săgetători

Săgetătorii sunt firi aventuriere pentru care monotonia este un chin de nedescris. Sunt siguri că ce-i al lor e pus deoparte și sunt dispuși să caute la nesfârșit. Schimbă partenerii de cuplu fără regrete și fără să stea pe gânduri prea mult. Niciodată nu se știe când vor găsi acea persoană care le va pune capac, și din acest motiv, până atunci sunt determinați să tot încerce relații. Unii au tendința să fie materialiști, și să se orienteze și în funcție de acest aspect.