Connect with us
Zodiile care se logodesc de Ziua Indragostitilor

Știri

Zodiile care se logodesc de Ziua Indragostitilor

Ziua Indragostitilor este momentul ideal pentru a face pasul cel mare si pentru a trece la un alt pas al vietii. Iata care vor fi zodiile care se vor logodi de Ziua Indragostitilor.

In cazul in care vrei sa ii faci o surpriza parteneri tale, de care sa va amintit intrega viata, de Sfantul Valentin poti face pasul cel mare.

Pentru ca este o zi pe care este imposibil sa o uitati vreunul dintre voi vreodata, ziua de 14 februarie este perfecta pentru o schimbare in viata voastra.

Un buchet de flori si un inel de logodna sunt cadourile pe care orice femeie le asteapta.

In acest moment, Marte si Venus se afla in Berbec. Luna debuteaza cu erotism si cu pasiune, iar nativele acestei zodii primesc marea intrebare. Dragostea le da curajul sa faca acest pas atat de important. De asemenea, un barbat ar putea sa isi ia inima in dinti si sa ii ceara mana partenerei sale, nascute in zodia Berbec.

Marte este stapanul Berbecului, iar Venus este stapana casei cuplului Berbecului. Miza este si mai mare si se lasa cu un mare „DA”.

Si Gemenii se logodesc de Ziua Indragostitilor

O alta zodie care care va avea parte de o mare surpriza de Ziua Indragostitilor este zodia Gemeni. Dupa ani de zile in care nu si-au gasit linistea, nativii zodiei Gemeni isi doresc sa se maturizeze si sa isi ia inima in dinti.

Jupiter este stapanul casei cuplului Gemenilor si este stimulat energic de celelalte planete. Acest lucru duce la o logodna neasteptata, pe care si-o vor aminti intreaga viata. Femeia din zodia Gemeni va aprecia stradaniile iubitului si va accepta cererea in casatorie. Pe de alta parte, barbatul din zodia Gemeni va reusi sa pregateasca cea mai frumoasa cerere pentru iubita lui. Se va lasa acest moment cu lacrimi de bucurie si cu uimire.

Adi Ioan este editor senior la Huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top