Connect with us
Alegeri parlamentare 2016. Liviu Dragnea spune că va demisiona dacă PSD nu va câștiga alegerile

Alegeri parlamentare

Alegeri parlamentare 2016. Liviu Dragnea spune că va demisiona dacă PSD nu va câștiga alegerile

Alegeri parlamentare 2016. Liviu Dragnea a declarat că el va demisiona dacă PSD nu va câștiga alegerile parlamentare din 11 decembrie.

”Eu îmi voi da demisia dacă nu câştigăm alegerile”, a spus Dragnea într-o conferinţă de presă.

Citește și: Liviu Dragnea: Cioloș și Iohannis sunt doi mincinoși

Citește și: Dragnea: La inceputul anului am discutat in partid despre un guvern PSD-PNL, dar nu poti avea incredere in liberali

El a adăugat că, ”în politică, cel care pierde alegerile e cel care nu e pe primul loc”, a spus Dragnea, întrebat dacă va lua exemplul Alinei Gorghiu de a demisiona dacă PNL nu va face Guvern după alegerile din 11 decembrie.

Liviu Dragnea nu a spus însă care este scorul pe care mizează PSD la alegerile parlamentare.

În plus, preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, vineri, că social-democraţii care îl vor susţine pe Ion Călinoiu în campania electorală pentru parlamentare, care şi-a depus candidatura ca independent, ”nu cred în PSD şi nu mai pot fi nici membri”.

”Nu că vor fi sancţionaţi, numai că situaţia e mult mai simplă. Noi acum suntem în competiţie electorală. Fiecare om susţine un candidat, un partid în care crede. Cei care nu susţin PSD şi care sunt membri PSD înseamnă că nu cred în PSD. Dacă nu cred în PSD înseamnă că nu mai pot fi nici membri. Este foarte simplu”, a spus Dragnea, întrebat dacă primarii PSD din Gorj care îl vor susţine pe Călioiu în campanie vor fi sancţionaţi.

Întrebat dacă această candidatură este o probelmă pentru PSD, Dragnea a răspuns negativ.

”Acolo discutăm de o listă deschisă de Victor Ponta. O să trecem şi peste această cumpănă la Gorj, o să ne continuăm campania şi programul nostru de a informa cetăţenii din Gorj şi din toată România despre ceea ce vrem să facem”, a afirmat Dragnea.

Fostul preşedinte al CJ Gorj, Ion Călinoiu, condamnat la închisoare cu suspendare pentru fals în declaraţii, şi-a depus, joi, candidatura la alegerile parlamentare ca independent pentru un mandat de deputat, a anunţat el, pentru News.ro, după ce conducerea PSD l-a eliminat de pe liste, el susţinând că are sprijinul a mai multor primari, şi nu doar a celor social-democraţi, relatează news.ro.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Alegeri parlamentare

To Top