Connect with us
Denise Rifai nu va candida la alegerile parlamentare din partea PNL

Alegeri parlamentare

Denise Rifai nu va candida la alegerile parlamentare din partea PNL

Preşedintele PNL, Alina Gorghiu, şi le doreşte pe Denise Rifai şi Simona Gherghe în partid. După ce în ultimele zile s-au făcut numeroase speculaţii despre implicarea prezentatoarei tv de la Realitatea TV în politică, vedeta a dorit să facă lumină în acest caz, scrie news.ro.

Denise Rifai a scris pe pagina personală de Facebook că nu va da curs invitaţiei Alinei Gorghiu de a candida la alegerile parlamentare pe listele PNL, precizând că îşi iubeşte meseria şi doreşte să rămână în presă.

Wikileaks: Hillary Clinton ameninţă China cu rachetele

Gheorghe Falcă va fi şeful campaniei PNL la alegerile parlamentare

”După aproape o săptămână în care am reflectat la invitaţia Alinei Gorghiu de a candida la alegerile parlamentare pe listele PNL şi urmărind (cu amărăciune la început, dar cu mult amuzament pe final ;-)) jignirile şi chiar disperarea unor colegi din presă, dar şi atacurile unor politicieni la adresa mea (câţiva, chiar din partidul Alinei …), stârnite toate de posibila mea candidatură, cred că este de datoria mea să-i mulţumesc public încă o dată Alinei Gorghiu pt invitaţie, dar şi să anunţ public decizia pe care am luat-o: aleg să fac politică, dar tot ca până acum, în numele telespectatorilor mei, a celor care-mi apreciază munca şi implicarea de zi cu zi; le mulţumesc lor încă o dată pentru sprijin, pentru gândul bun şi pentru urările minunate pe care le-am tot primit în această săptămână! :-)”, scrie Denise Rifai pe Facebook.

”Dacă aş fi ales listele PNL azi, arta compromisului extrem, a minţitului excesiv, a mâinii strânse doar de faţadă, a cv –ului «cazier de dosare penale», etc., ar fi fost chestiuni cu care nu mă puteam acomoda; iar din reacţiile politicienilor am ghicit că nici nu aş fi reuşit să jalonez printre toate acestea, să-mi pot croi măcar un minim drum politic de unde să pot încerca măcar să fac ceva interesant, consistent, pentru ţara noastră; sau cel puţin, nu acum…”, mai scrie Rifai, conform news.ro.

”Mulţumesc şi succes Alinei Gorghiu! O aşteaptă o luptă grea, miza ei personală este apăsătoare, iar oameni curajoşi şi hotărâţi în jurul ei, cam puţini…”, mai scrie în încheiere Rifai.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Alegeri parlamentare

To Top