Connect with us
Horoscop saptamanal 2 – 8 mai 2016: Luna Noua produce schimbari fundamentale pentru fiecare zodie. Afla ce iti rezerva astrele in saptamana de dupa Paste.

Horoscop

Horoscop saptamanal 2 – 8 mai 2016. Vesti bune pentru Sagetatori

Berbec

Prietenii iti cer socoteala, mai ales daca i-ai neglijat in ultima vreme. Vei descoperi lucruri noi despre tine, deci va fi bine sa ii asculti. Acest examen te va ajuta din punct de vedere emotional. Zile benefice: miercuri si duminica.

Taur

Luna Noua intra pe cerul tau, pe 6 mai. De asemenea, Venus se intoarce in casa domiciliului tau fiind planeta care te guverneaza. Vei avea o saptamana reconfortanta din punct de vedere financiar. Poti rezolva necazuri de cuplu cu ajutorul influentei pozitive pe care o exercita asupra ta planeta senzualitatii. Zile benefice: marti, joi si vineri.

Gemeni

Primesti reprosuri justificate din partea prietenilor si a rudelor. S-ar putea sa ai probleme in aceasta saptamana si cu partenerul de viata, mai ales daca veniti din urma cu probleme nerezolvate. Zile benefice: miercuri si joi.

Citeste si: Horoscop lunar MAI 2016. Previziuni generale

Rac

Vei invata lucruri noi de la oamenii din jurul tau, in special de la cei mai buni prieteni. Reusesti sa ii redescoperi, sa ii vezi altfel, sa simti ca nimic nu e pierdut pe lumea asta si bunatatea si onestitatea sunt mai prezente ca niciodata. Depinde doar unde cauti. Zile benefice: luni, miercuri, sambata si duminica.

Horoscop saptamanal 2 – 8 mai 2016

Leu

Te pui la masa negocierilor intr-un proiect de anvergura. Se vor auzi ecourile reusitelor tale imediat ce iesi din birou. Vei fi o mica vedeta. Zile benefice: marti, miercuri si joi.

Fecioara

Te implici intr-o problema intre oamenii mai in varsta din familie. Luciditatea ta ii va face sa realizeze unde a gresit fiecare, indiferent ca e vorba de bunic, bunica, unchi sau chiar mama ta. Zile benefice: vineri si sambata.

Citeste continuarea in pagina urmatoare

Pagini: 1 2

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop

To Top