Connect with us
Horoscop mai 2016. Iata ce au pregatit astrele pentru ultima luna de primavara. Cele mai importante previziuni.

Știri

Horoscop lunar MAI 2016. Previziuni generale

Horoscop mai 2016. Ce au pregatit astrele in aceasta luna. Previziuni generale.

Ultima luna de primavara este bogata in evenimente astrale: Mercur este retrograd, iar Jupiter isi reia mersul direct. Este o luna prielnica pentru discutii importante, insa acestea trebuie analizate cu precautie.

Luna mai este mult mai buna decat lunile precedente. Nu este o perioada perfecta, insa toate planurile vor fi imbunatatite in mod considerabil, scrie teotrandafir.com. Primele doua decade ale lunii aduc optimism si mult chef de viata. Lucrurile merg destul de bine pe toate planurile si, desi apar impedimente, acestea nu sunt majore si pot fi trecute cu vederea.

Pana in data de 22 mai Mercur este retrograd, insa aceasta retrogradare are foarte multe avantaje. Exista un simt analitic mai ascutit si o perioada ideala pentru indreptatea greselilor facute in trecut. Se vor relua discutii mai vechi, care nu au fost lamurite in totalitate, si rezultatul va fi unul pozitiv. Este luna potrivita pentru negocieri si investitii importante, insa acestea trebuie sa se faca cu foarte multa grija.

Citeste si: Horoscop saptamanal 25 aprilie – 1 mai 2016. Vesti bune pentru Lei

Citeste si: Cinci zodii care sufera mereu din iubire

Horoscop mai 2016

Jupiter isi reia mersul direct pe 9 mai, lucru care ii sporeste forta. Pot aparea neplaceri, complicatii sau probleme in anumite planuri. Acestea vor lua intorsaturi dramatice, insa multe dintre ele se vor dovedi a fi benefice pentru viitor. Nu trebuie sa ne fie teama de schimbare. Dupa data de 20, Soarele si Venus ajung in Gemeni, fapt care poate aduce mici neintelegeri. Marte este retrograd in continuare.

Luna ne mai poate oferi foarte multe oportunitati. Este o luna plina de evenimente interesante, o luna in care se produc multe schimbari, majoritatea in bine. Totusi, exista si riscuri, neplaceri si incertitudini care ne pun uneori in dificultate. Acestea se petrec in special la finalul lunii.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top