Connect with us
Zodia dependenta de iubire nu poate sa traiasca fara afectiune.. Desi este un semn zodiacal echilbrat, cand vine vorba de amor, nu face concesii.

Horoscop

Zodia dependenta de iubire. Face totul pentru dragoste!

Aceasta zodie este destul de echilibrata, de regula, dar are un mare viciu… DEPENDENTA DE IUBIRE! Cei nascuti sub acest semn zodiacal urasc sa stea singuri si vor intotdeauna ca cei din jur sa aiba nevoie de ei. Practic traiesc doar pentru dragostea pe care o primesc. Au nevoie disperata ca cei dragi sa le fie alaturi.

Poate suna putin cam… patetic, dar nu este deloc. Dependenta de iubire este ceva foarte comun, chiar si la alte semne astrologice. Acest nativ, insa, poate avea si de suferit din cauza unei nevoi exagerate de dragoste.

Desi este o zodie echilibrata si rationala, nu se poate abtine de la a cere prea multa dragoste! Zodia dependenta de iubire este Balanta, care are o fire detasata atunci cand vine vorba despre orice, mai putin atunci cand vine vorba despre amor, scrie teotrandafir.com.

Citeste si: TOP 3 Cei mai infideli barbati, in functie de zodie

Citeste si: TOP 4 Cele mai bune femei la pat, in functie de zodie

Nativul din zodia Balanta isi va cauta un partener romantic, care sa isi manifeste in permanenta dragostea si aprecierea fata de el. Ii place sa fie mangaiat, sa simta afectiunea, sa primeasca declaratii. Vrea ca dragostea sa-i fie marturisita prin intermediul poeziilor, melodiilor, picturilor si a altor manifestari artistice.

Va cauta alinare in bratele partenerului atunci cand sufera un esec si va dori mereu sa petreaca timpul liber alaturi de el. Din fericire, Balanta nu este deloc sufocanta. Paradoxal, dependenta ei de dragoste nu este sinonima si cu dependenta de a OFERI iubire. Nu este genul de partener care isi va striga iubirea, desi asteapta acest lucru de la celalalt.

Ce faci daca IUBESTI O BALANTA?

Daca esti intr-o relatie cu un nativ din zodia Balanta, este bine sa descoperi cateva … trucuri prin care sa tii in frau dependenta de iubire. Nu este deloc greu! E suficient sa o surprinzi din cand in cand cu o melodie frumoasa (care te-a facut sa te gandesti la ea), cu o excursie surpriza sau o cutie de bomboane cumparata fara niciun motiv. Cateva gesturi simple o vor face extrem de fericita! Si sa fim realisti, nu doar Balanta s-ar bucura de asemenea lucruri, ci orice zodie…

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop

To Top