Connect with us
Zodia experta in santaj emotional incearca sa controleze sentimentele celor din jur si ii place sa se victimeze si sa ii manipuleze pe altii.

Horoscop

Aceasta este zodia experta in santaj emotional!

Este o zodie complexa, plina de stari contradictorii, care poate fi greu de inteles pentru cei din jur. Nativii acestui semn zodiacal sunt inzestrati cu inteligenta emotionala peste medie si nu le este dificil sa intre in mintea altora.

Le place sa se victimeze si sa te faca sa crezi ca sunt loviti de soarta, ghinionisti, dand aspectul unor persoane care au nevoie de o grija deosebita, cand, in realitate, pot foarte bine sa isi poarte singuri de grija.

Sunt genul de persoane care pot sa te ameteasca cu vorbele lor si sa te faca sa crezi cam orice, deoarece stiu foarte bine ce sa spuna. cand sa spuna si mai ales cum sa o spuna

Aceasta zodie se pricepe la manipulare si vrea mereu sa isi atinga scopurile. Are un complex de superioritate relativ, uneori considerandu-se mai buna decat toti ceilalti.

Vezi si: Zodia dependenta de iubire. Face totul pentru dragoste!

Cand apeleaza la santaj emotional, acesti nativi te face sa te simti vinovat si chiar daca ei sunt cei care gresesc, vor prezenta situatia in asa fel incat sa te faca pe tine sa crezi ca tu esti persoana care a avut o atitudine nedreapta.

Aceasta zodie poate sa mimeze foarte bine atat fericirea cat si nefericirea, astfel incat te poate pacali cu usurinta si poti sa ii cazi usor in capcana. Apeleaza la santaj atunci cand se afla intr-o situatie dificila si trebuie sa iasa neaparat de acolo.

Cu vorbele potrivite, te poate juca pe degete si te poate face un pion in atingerea scopurilor sale.

Afla in pagina urmatoare care este zodia experta in santaj emotional!

Pagini: 1 2

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop

To Top