Connect with us
youtube-24092015

Stil

Cum sa iti faci un canal de Youtube. La ce trebuie sa fii atent!

Cu siguranta ca obisnuiesti sa sculti muzica si sa te uiti la filmulete pe Youtube. Dar ti-ai dorit vreodata sa poti incarca chiar tu un filmulet propriu?

Probabil ca o mare parte din timpul liber ti-l petreci uitandu-te la tot felul de filmulete sau videoclipuri pe Youtube. Si mai mult ca sigur ca ai in telefonul mobil filmulete cu momente amuzante realizate de tine. Fie ca este vorba de o traznaie a catelului tau sau o patanie a unui prieten, aceste filmulete te binedispun si ar putea sa faca asta si pentru alti oameni care intra pe Youtube.

Un alt motiv pentru care este bine sa ai un canal propriu de Youtube este pentru ca poti realiza filmulete aniversare pentru persoanele dragi din viata ta si le poti oferi acest cadou special si unic. Sau probabil ca ai un hobby precum lucrul manual, gatitul sau stii sa realizezi haine sau coafuri, iar un canal de Youtube iti poate creste celebritatea in domeniu, este o solutie buna pentru tutoriale si pentru a-ti face publicitate, si, de ce nu, pentru a castiga cativa banuti in plus sau poate chiar fani.

Iata deci cum iti poti face un canal de Youtube!

CITESTE SI: INVATA SA ITI STERGI ISTORICUL CAUTARILOR DE PE INTERNET

Pasul 1.

Acceseaza Youtube si logeaza-te cu contul Google. Daca nu ai un cont Google, atunci fa-ti unul. Vei vedea numele sau utilizatorul in partea de sus a meniului din stanga. Da click pe el pentru a accesa pagina ta de utilizator.

Pasul 2.

Adauga channel art. Aceasta este o imagine ce se va vedea in partea de sus a paginii de canal. Youtube iti va arata exemple de cum va fi expusa imaginea de pe website pe TV sau pe un dispozitiv mobil.

Pasul 3.

Descrieti-ti canalul. Adauga o descriere cat mai atragatoare si nu foarte lunga pentru a atrage potentialii fani. Da click pe ,,About” din fereastra principala a canalului, dupa aceea da click pe butonul “+ Channel description”.

Pasul 4.

Denumeste-ti canalul, in functie de continutul clipurilor video pe care vrei sa le incarci dar si in functie de descrierea pe care ai adaugat-o anterior.

Acum canalul tau de Youtube este gata! Tot ceea ce trebuie sa faci este sa urci filmulete la o perioada de timp regulata ca sa iti mentii vizitatorii pe pagina si pentru a atrage altii noi.

Sursa foto: shutterstock

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Stil

To Top