Connect with us

Stil

Priveste invers aceasta fotografie! Afla adevarul despre peisajul din imagine!

Fotografia din imagine ascunde un adevar halucinant, cu conditia sa o intorci la 180 de grade. Daca nu vrei sa intorci capul pentru a descoperi adevarul, o poti rasturna in orice program simplu de editare foto.

In imagine este prezentata o padure de palmieri spectaculoasa. Fotografia ceva mai veche pe care am descoperit-o pe Internet nu are un autor insa este fermecatoare in momentul in care e privita invers. De fapt, aceasta fotografie este dovada cum se joaca creierul nostru cu noi si cat de usor putem fi pacaliti ca iluzia este realitate iar realitatea poate fi oricand o iluzie.

CITESTE SI: FOTO – CUM ARATA CELE MAI FRUMOASE ORASE MEDIEVALE DIN EUROPA

Iata mai jos fotografia fara a fi intoarsa:
fotografie - 24072015 - 3
Ce observi? Niste palmieri frumosi intr-o poza ceva mai prafuita. Uita-te mai bine! Chiar nu observi nimic ciudat la ea? Se pare ca nu. Mai asteapta cateva secunde si daca nu ti-ai dat seama inca de adevaratul context al imaginii, iti oferim noi solutia. Vezi mai jos adevarul despre acest peisaj:

fotografie - 24072015 - 4
Fotografia face ravagii pe Internet, cei mai mult incercand sa dea o serie de explicatii: ba ca e vorba despre o fotografie manipulata in mod intentionat ba ca ar fi poza cu lacul cea reala, iar efectul obtinut prin intoarcerea fotografiei la 180 de grade este cel observat mai sus.

Oricare ar fi adevarul despre fotografia de mai sus, cert este ca nu ne lasa indiferenti. Pentru obtinerea efectului, noi am folosit un program simplu de editare foto. Puteti incerca si voi daca vreti sa va convingeti de „minunea” din acest peisaj uluitor.

Sursa foto: que.es

Cristina Bosioc - Redactor șef adjunct la HUFF.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Stil

To Top