Connect with us

Știri

Vezi fotografia fantomei din Băile Herculane

Localnicii din Băile Herculane susţin că o fantomă bântuie un hotel din centrul oraşului.

03-hotelul-decebal

Fotografia a fost realizată de o femeie de 33 de ani, Victoria Iovan, la hotelul Decebal din Băile Herculane şi prezintă fantoma unei femei înalte înveşmântată în alb.

Hotelul Decebal are 150 de ani şi se crede, conform legendelor localnicilor, că în fundaţia sa ar fi ascunse numeroase comori dacice şi romane.

Hotelul a fost închis vreme de cinci ani pentru renovari. A fost de ajuns să se afle vestea, că locul a fost invadat de căutătorii de comori. Au venit dotaţi cu tot ce trebuie.

Aparatele de detectare a metalelor le-au indicat chiar că, undeva sub fundaţie ar fi îngropată o cantitate mare de aur. S-au pus pe săpat, numai că a apărut fantoma.

Fantoma care, în concepţia unora, ar fi a unui preot dac, a apărut pentru a proteja presupusa comoară şi a alunga jefuitorii. Silueta misterioasă a fost fotografiată în capul scărilor. Nu are un aer ameninţător, dar nici nu te îmbie să urci în clădire. Până în final, este paznicul comorii din Băile Herculane.

 

CONTACT REDACTIE Email: cc@smartactivity.ro Telefon: +4021 795 88 02 Dacă ai surprins o știre, scrie-ne pe adresa redactie@huff.ro, unde ne poți trimite imagini foto sau video. Publisher Adrian Vrauko Email: adrian@teotrandafir.com Consultant Anamaria Lembrău, email: anamaria@teotrandafir.com Redactori CATALIN NAE, email: catalin@teotrandafir.com CRISTINA BOSIOC,email: cristina@teotrandafir.com DANIEL ȘUTA, email: daniel@teotrandafir.com Publicitate email: sales@smartactivity.ro Departament VIDEO Producator general – Raluca Oprea email: raluca.oprea@teotrandafir.com Programator Bogdan Iacob / Telefon: 0217958802 Departament Juridic / Legal Cabinet de avocat ROBERT CIUREA email: office@avciurea.ro Director General Adrian Vrauko email: adrian@teotrandafir.com Huff.ro este administrat și deținut de SMART ACTIVITY SRL Date despre companie Adresa de corespondenta: Calea Calarașilor, numarul 173, București, Sector 3 COD FISCAL: RO34042388 CIF: J40/1060/2015 Huff.ro este un site de știri care folosește fluxurile agențiilor de presă: Mediafax, Agerpres, dar și surse proprii.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top