Connect with us
Horoscop aprilie 2016

Știri

Horoscop aprilie 2016

Horoscop aprilie 2016

Horoscop lunar – APRILIE 2016 – Cea de-a 4-a luna din an se anunta una linistita pentru o parte din zodii, insa cu totii vom avea de furca in aceasta primvara.

Citeste mai jos horoscopul lunar pentru aprilie 2016.

Horoscop aprilie 2016 BERBEC

inceputul lunii nu anunta nimic spectaculos, in schimb, dupa data de 6 vei experimenta cateva schimbari majore, iar daca stii sa iti joci cartea, vei avea numai de castigat. Jumatatea lunii favorizeaza implinirea pe plan sentimental. Nativii singuri vor intalni o persoana speciala cu care pot incepe o relatie amoroasa. Dupa data de 20, vei avea castiguri financiare substantiale, dar pe 24-25 aprilie se anunta cheltuieli neprevazute, deci trebuie sa fii chibzuit. Sfarsitul lunii anunta ceva probleme de sanatate, deci mare atentie in zilele de 29-30.

Horoscop aprilie 2016 TAUR

Pana pe data de 7 vei fi solicitat la locul de munca, asa ca trebuie sa te incarci cu energie si rabdare. Zilele de 12-14 vor fi lejere, iar daca te tine buzunarul, ai putea pleca intr-o mini vacanta. Data de 20 anunta o socializare intensa. Ai putea sa te reintalnesti cu niste prieteni vechi cu care nu ai mai tinut legatura, iar pe 25 vei avea parte de o surpriza. Sfarsitul lunii este indicat sa il petreci in sanul familiei, fie ca este vorba de parinti sau partener.

Horoscop aprilie 2016 GEMENI

Sentimentele tale iau amploare la inceputul lunii si poate vei face pasul urmator in relatie. Data de 10 vine cu o veste buna de la locul de munca. Poate o promovare sau o marire de salariu. in perioada 15-17 apare in plan o excursie, fie pe plan profesional sau cu familia, dar vei vizita locuri noi, cu siguranta. Pe 21 aprilie vei avea cateva dificultati in ceea ce priveste starea ta de sanatate, dar nimic ingrijorator daca te duci la medic. De pe 25 incolo, vei fi plin de energie si vei da randament maximum la serviciu.

Horoscop aprilie 2016 RAC

Data de 3 aprilie te gaseste entuziasmat si gata de treaba la birou, iar de pe 7 eforturile tale vor fi observate de superiori. Ziua de 12 te asteapta cu o surpriza sau o veste buna. Pe 18 s-ar putea sa te enerveze niste colegi de munca si sa ai o cadere nervoasa. De pe 22 incolo vei resimti o stare generala de oboseala, dar lucrurile intra pe fagasul normal dupa 26 aprilie. Pe 30 faci planuri de viitor cu partenerul, iar acest lucru va uneste mai mult.

Horoscop aprilie 2016 LEU

Ziele de 3-4 aprilie te prind intr-o stare buna, asa ca esti perfect capabil sa te inhami la sarcinile dificile de la locul de munca. Pe 10 nu o sa te simti in apele tale, iar pe 12 atingi apogeul si toata lumea te enerveaza. Totusi, trebuie sa ai grija pe cine iti versi nervii. Pe 19 vei avea o zi linistita alaturi de familie, iar zilele de 21-24 le imparti intre prieteni si partener. Pe 28 o sa ai oportunitatea sa obtii castiguri financiare suplimentare, iar pe 30 se va ivi ocazia potrivita pentru a le cheltui.

Citeste horoscopul lunar pentru luna aprilie 2016 in pagina 2

Pagini: 1 2

Adrian Vrauko este project managerul site-ului huff.ro Contact: adrian@huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top