Connect with us
autostrazi-27082015

Stil

Ce cauta un bloc de locuinte in mijlocul unei autostrazi? Motivul te va surprinde

Te-ai gandit vreodata cum ar fi ca blocul tau sa fie situat chiar in mijlocul unei autostrazi? In China chiar s-a intamplat! Vezi care este motivul pentru care s-a ajuns in aceasta situatie!

CITESTE SI: ACESTEA SUNT CELE MAI PRIETENOASE TARI DIN LUME

Se intampla in China, un bloc de locuinte este situat chiar in mijlocul unei autostrazi. Si asta pentru ca mai multi chiriasi au refuzat sa se mute dintr-un bloc de apartamente, care a fost planificat sa fie demolat in 2008, pentru a face loc unei autostrazi.

Dezvoltatorii au decis sa nu mai negocieze cu fiecare locatar in parte si au construit autostrada chiar in jurul blocului. Desi locuitorilor din Guangzhou le-au fost oferite despagubiri pentru apartamentele lor, acestia nu au acceptat sa se mute.

Acest caz nu este insa unul singular, exista multe blocuri de locuinte inconjurate de benzi de autostrazi pe teritoriul Chinei. Locuitorii unor astfel de blocuri sunt de parere ca guvernul nu le-a oferit o alternativa acceptabila.

In China este ilegal sa demolezi o propietate fara acordul propietarului, in acest caz al propietarilor, iar dezvoltatorii au incercat chiar sa taie energia electrica in speranta ca locatarii vor parasi locuintele, insa in cele mai multe cazuri acest lucru nu s-a intamplat.

Cel mai celebru caz este cel al lui Yang Wu si Wu Ping Chongqing. Propietarii nu au fost deacord sa se mute, iar dezvoltatorii au sapat o groapa de 33 de metri in jurul locuintei lor.

Uite mai jos poza!

Ce cauta un bloc de locuinte in mijlocul unei autostrazi. Motivul te va surprinde-1

Sursa foto: abcnews.go.com

Tu ti-ai parasi locuinta intr-o astfel de situatie?

Sursa foto: abcnews.go.com

 

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Stil

To Top