Connect with us
hotelul-17082015

Știri

FOTO: Hotelul fantoma construit in urma cu 30 de ani. De ce nu a avut niciun client

Hotelul fantoma a fost construit in Sicilia si se numeste Grande Hotel San Calogero, iar pana in prezent nu a avut nici macar un singur client.

Constructia hotelului fantoma a inceput in anul 1953 si a durat aproximativ 30 de ani. Chiar daca hotelul a avut doua deschideri oficiale, niciun client nu s-a cazat aici vreodata.

CITESTE SI: SERVICII HOTELIERE… CURIOASE

Amplasat in sudul Sicileiei, hotelul fantoma este situat chiar in apropiere de portul Sciacca si ofera o panorama deosebita insulei pe care este construit. Constructia are cinci etaje si dispune de 300 de camere, fiind amplasat in apropierea unor bai termale descoperite inca din antichitate.

Hotelul ar fi trebuit sa fie deschis clientilor inca de la inceputul anilor ’80. Neintelegerile dintre propietari si autoritatile statului au facut ca hotelul sa ramana inchis si in el sa nu se fi cazat nicio persoana pana in prezent.

In anul 1993 s-a reincercat deschiderea hotelului, dar din cauza faptului ca a fost construit cu tehnologia din anii ’50, dotarile din sistemul de canalizare nu au putut fi aprobate de catre autoritatile din domeniu.

CITESTE SI: VEZI FOTOGRAFIA FANTOMEI DIN BĂILE HERCULANE

Din pacate, frumosul hotel a ramas in paragina si in prezent. Niciun contractant posibil nu ar fi dispus sa investeasca sufiecnti de multi bani pentru a-l aduce in legalitate cu toate conditiile de functionare bine indeplinite.

Uite mai jos cum arata hotelul fantoma:

sursa foto: mediafax.ro

sursa foto: mediafax.ro

sursa foto: mediafax.ro

sursa foto: mediafax.ro

sursa foto: mediafax.ro

sursa foto: mediafax.ro

Sursa foto: hduquesadecardona.com

 

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top