Connect with us
femeii-28082015

Stil

Tragedia femeii cu corn in cap

Soarta femeii in varsta de 87 de ani a fost schimbata intr-un mod tragic de o afectiune rara despre care medicii nu stiu prea multe.

Tragedia femeii din sudul Chinei, pe nume Lian Xiuzhen, a inceput in urma cu cativa ani, atunci cand s-a prezentat in fata medicilor cu un corn care ii crescuse in crestetul capului. Malformatia se afla in continua crestere de aproximativ doi ani.

Potrivit rapoartelor medicale, acum aproximativ opt ani, Liang Xiuzhen a avut o alunita neagra in zona in care cornul este acum in plina crestere.

CITESTE SI: ORASUL DIN BRAZILIA IN CARE LOCUITORII ISI PIERD FETELE DACA IES LA SOARE

Atunci cand mancarimile au inceput, familia femeii a ales sa o trateze cu un remediu pe baza de plante chinezesti. La inceput, tratamentul nu a dat semne ca ar avea efecte secundare asa ca membrii familiei au decis ca totul merge conform planului.

Tragedia femeii cu corn in cap-1

Sursa foto: dailymail.co.uk

Cativa ani mai tarziu, din coaja aluniteti a inceput sa se desprinda ceea ce astazi este un adevarat corn. La inceput, malformatia avea dimenisunea unui deget, dar pe parcurs aceasta a inceput sa ia proportii.

Fiul pensionarei, Wang Zhaojun, a declarat: ,,Ne-am dus la spital, iar medicii nu au putut diagnostica ceea ce noi numim corn.”

Femeia este extrem de speriata si uraste spitalele, pentru ca la varsta ei traieste cu impresia ca odata intrat in spital nu mai iesi viu de acolo.

Sursa foto: dailymail.co.uk

 

 

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Stil

To Top