Connect with us
10 secrete de frumusete de la indience

Știri

10 secrete de frumusete de la indience

Femeile indience sunt extrem de frumoase! Iata care sunt cele mai eficiente trucuri de frumusete ale acestora!

Femeile indience sunt renumite pentru frumusetea lor, pentru tenul catifelat si fara imperfectiuni. Poate ca de multe ori te-ai intrebat care sunt ingredientele minune care le ajuta pe acestea sa se pastreze atat de frumoase. Desi unele apeleaza la ritualuri de frumusete stravechi, majoritatea indiencelor au trucuri simple si de efect, la care nici nu te-ai fi gandit! Ingredientele naturale sunt baza in infrumusetea chipului!

1. Multe dintre femeile indience isi doresc sa aiba tenul mai deschis la culoare. Pentru asta ele utilizeaza un amestec dintr-o lingura de miere de albine si zeama de la o lamaie. Pe langa faptul ca acest amestec poate deschide nuante pielii, el te ajuta sis a scapi de acnee si riduri datorita continului mare de antioxidanti!

2. Acelasi efect il poate avea si sucul de cartofi, care este un remediu excelent impotriva cosurilor si al punctelor negre.

STIAI CA EXISTA DOUA TIPURI DE CEARCANE? IATA CUM LE POTI COMBATE EFICIENT!

3. Pudra de henna este folosita pentru a oferi parului o nuanta foarte subtila de visiniu si o stralucire aparte. Daca totusi nu ai mai folosit acest produs, apeleaza la un profesionist care sa te ajute.

4. Femeile indience indeparteaza matreata dupa doar cateva spalari cu ajutorul mastilor preparate din ulei de cocos si zeama de lamaie. Acestea au un efect garantat daca sunt utilizate o data pe saptamana!

5. Practic, ulei de cocos poate rezolva aproape orice problema de la piele uscata si deshidratata pana la indepartarea machiajului si ingrijirea parului. Nu ezita sa il folosesti!

6. Aloe vera este planta minune folosita foarte des de catre indience. Este bine cunoscuta si la noi pentru proprietatile pe care aceasta le are pentru piele si chiar par. Exista nenumarate masti pe care le poti prepara.

7. Argila este un alt ingredient utilizat pentru indepartarea acneei si uscaciunii pielii. Mastile din argila sunt extrem de eficiente pentru orice tip de ten, asa ca le poti folosi cu incredere.

8. Galbenusul de ou te va ajuta sa ai un ten suplu si foarte fin, curatand porii in profunzime si hidratand pielea. Il poti amesteca cu putina zeama de lamaie sau cu miere de albine.

9. Mastile din coaja uscata de portocala fac minuni pentru tenul gras. Zdrobeste-le si transfroma-le intr-o pudra, pe care o poti amesteca cu iaurt sau apa.

10. Turmericul te ajuta sa deschizi la culoare zona problematica de sub brat si este eficient in tratarea problemelor tenului.

Cristina Bosioc - Redactor șef adjunct la HUFF.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top