Connect with us
Acesta este cel mai eficient remediu pentru cresterea parului

Știri

Acesta este cel mai eficient remediu pentru cresterea parului

Iata cum poti folosi uleiul de cocos si lamaia pentru a stimula cresterea parului!

Aceste doua ingrediente pot face minuni atunci cand sunt combinate. Uleiul de cocos hidrateaza firul de par in profunzime si ingrijeste scalpul. Este ingredientul ideal pentru persoanele care au parul rar, uscat si lipsit de viata. Nutrientii continuti de aceasta minunata grasime vegetala sunt esentiali pentru o podoaba capilara sanatoasa si puternica.

Lamaia este un ingredient puternic care are un continut ridicat de vitamina C, vitamina extrem de importanta pentru sanatata pielii capului. Cu ajutorul sucului de lamaie echilibrezi scalpul gras si hranesti foliculii firului de par. In plus, acest remediu ajuta la indepartarea matretii si a uleiurilor in exces.

ACEST ULEI VINDECA PIELEA SI TE INTINERESTE MAI RAPID DECAT CREZI

Combinate, uleiul de cocos si sucul de lamaie au proprietatea de a stimula cresterea firului de par intr-un timp record. Amesteca intr-un vas curat 2 linguri de ulei de cocos incalzit in prealabil la cuptorul cu microunde, sucul de la o jumatate de lamaie si cateva picaturi de ulei esential de levantica. Aplica acest tratament pe toata lungimea firului de par, insistand pe zona scalpului. Maseaza timp de 5 minute si apoi lasa ingredientele sa actioneze timp de jumatate de ora. Spala-te apoi, in mod normal, cu un sampon delicat si nu uita sa folosesti balsamul.

Acest tratament poate fi utilizat si sub forma de exfoliant daca este combinat cu o lingurita de zahar brun. Granulele de zahar stimuleaza circulatia de la nivelul scalpului si curata in profunzime, permitand celorlalte ingrediente sa patrunda in profunzimea straturilor de piele. Foloseste masca si exfoliantul cel mult o data pe saptamana.

Sursa foto: matchanna.com

Cristina Bosioc - Redactor șef adjunct la HUFF.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top