Connect with us

Știri

Fa asta daca iti doresti gene mai lungi!

Iata ce trebuie sa faci daca iti doresti sa ai gene mai lungi si mai dese!

Genele lungi sunt extrem de atragatoare, asa ca orice femeie si le doreste. Din pacate, nu toata lumea a fost inzestrata de mama natura cu astfel de gene. Daca te numeri printre aceste persoane, afla ca exista anumite trucuri la care ai putea sa apelezi pentru a te bucura de o privire patrunzatoare, asa cum iti doresti.

In primul rand, este extrem de important sa nu adormi niciodata machiata. Aceasta este una dintre cele mai frecvente greseli pe care le fac femeile. Indepartarea eyeliner-ului, a fardurilor si a rimelului este esentiala pentru sanatatea genelor. Acestea sunt extrem de fragile, iar substantele toxice din produsele de machiaj le pot afecta mai mult decat iti vine sa crezi. Asigura-te ca folosesti un produs special creat pentru zona sensibila a ochilor.

Piaptana-ti genele in mod regulat, pentru a stimula cresterea armonioasa a acestora. Pieptanatul genelor are acelasi efect pe care il are aceasta actiunea asupra parului: stimuleaza circulatia si ajuta la cresterea si ingrosarea firelor. Achizitioneaza-ti un pieptan special pentru gene si ocupa-te de ele cel putin de 2-3 ori pe saptamana. Poti folosi si cateva picaturi de ulei de ricin atunci cand le piepteni.

Maseaza-ti genele cu vaselina. O vei gasi la farmacie sau in anumite magazine cu produse cosmetice. Cel putin o data pe saptmana maseaza pleopele cu vaselina, timp de 4-5 minute. Las-o apoi sa patrunda in piele, pentru ca efectul sa fie maxim. Studiile arata ca acest produs contribuie din plin la indesirea genelor, dar si la cresterea acestora. In plus, hidrateaza in profunzime si astfel previne ruperea firelor fragile. Poti opta si pentru uleiuri naturale precum cel de ricin, de masline, de cocos sau de argan. Fie care dintre acestea are numeroase beneficii pentru genele tale.

Foloseste mascara pentru a lungirea genelor. Astfel vei crea iluzia optica de gene lungi si dese, fara sa fie nevoie sa apelezi la genele false. Incearca mai multe marci si ramai la produsul care nu icnarca genele si se muleaza perfect pe textura acestora.

Cristina Bosioc - Redactor șef adjunct la HUFF.ro

1 Comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top