Connect with us
Masca cu rosii te ajuta sa scapi de cosuri

Știri

Masca cu rosii te ajuta sa scapi de cosuri

Tu ai auzit de masca cu rosii? Este extrem de eficienta pentru indepartarea cosurilor!

Rosiile se numara printre cele mai sanatoase alimente si ar trebui consumate zilnic. Ele sunt bogate in vitamine si minerale, esentiale organismului uman. Printre acestea se numara vitaminele A, C, D si B6 si minerale precum calciu, fier si magneziu. Totodata, acestea contin un antioxidant puternic numit licopen, care ajuta la combaterea semnelor de imbatranire. Rosiile pot avea un efect minunat asupra pielii daca sunt folosite extern, sub forma de masti naturale.

ACEST ULEI VINDECA PIELEA SI O INTINERESTE RAPID

Masca cu rosii te ajuta sa scapi de cosuri si sa tratezi tenul gras foarte rapid si eficient. Tine cont de faptul ca produsele naturale sunt mult mai sanatoase si dau rezultate reale. Desigur, trebuie sa ai rabdare, caci ele nu functioneaza instant, precum unele cosmetice din comert. Cu toate acestea, iti recomandam sa te bazezi pe masca cu rosii pentru ca vei avea rezultate. Nutrientii din aceasta leguma sunt foarte importanti pentru sanatatea pielii, o protejeaza si o vindeca. Daca amesteci rosiile cu uleiuri si alte ingrediente sanatoase, poti obtine produse care fac cu adevarat minuni.

Aceasta masca impotriva cosurilor este foarte usor de preparat. Ai nevoie de pulpa pe care o obtii de la o rosie proaspata (de preferat este ca rosia sa fie din gradina), o lingurita de pasta de avocado, un strop de zeama de lamaie si o lingurita de ulei de cocos. Pasta de avocado se obtine usor, presand cu furculita o bucatica dintr-un avocado copt si moale. Amesteca aceasta pasta cu pulpa de rosii, uleiul si zeama de lamaie, si aplica produsul obtinut pe toata fata, evitand zona ochilor si cea a buzelor. Lasa masca sa actioneze cel putin 10-15 minute si clateste-te apoi cu apa calduta.

Dupa utilizarea mastii cu rosii poti aplica o crema hidratanta usoara, pe baza de apa. Foloseste aceasta masca cel putin o data pe saptamana, iar rezultatele nu vor intarzia sa apara. Nu ne crede pe cuvant, ci incearca!

Cristina Bosioc - Redactor șef adjunct la HUFF.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top