Connect with us
Tutorial video. BEAUTY BLENDER-UL - Un must have in aplicarea fondului de ten

Știri

Tutorial video. BEAUTY BLENDER-UL – Un must have in aplicarea fondului de ten

Tutorial video Beauty Blender. Iata ce recomanda Antonia Rondelli, Trainer/Make-Up Artist – Professional Make-Up Academy.

Este binecunoscut faptul ca folosirea mainilor si a degetelor in aplicarea fondului de ten lasa amprente in textura cremoasa a acestuia. Acelasi lucru se intampla uneori si cu pensula de fond de ten care lasa santuri si poate destabiliza textura uniforma a fondului de ten pe fata. Asa a aparut buretelul minune – beauty blender-ul – un must have in aplicarea uniforma a fondului de ten! Iata cateva sfaturi de la Antonia Rondelli, Trainer/Make-Up Artist – Professional Make-Up Academy.

„De cativa ani, beauty blender-ul se afla in topul preferintelor mele. Este minunat atat in aplicarea fondului de ten, indiferent daca acesta este fluid, stick sau waterproof, dar si a corectorului pe zonele fine si inguste ale fetei. Miscarile cele mai eficiente prin care se aplica un produs cremos cu beauty blender-ul sunt cele de tapotare si de uniformizare a texturii cremoase pe toata suprafata tenului nostru.
Produsul se aplica treptat, putin cate putin, iar buretelul poate fi rotit astfel incat excesul de produs de pe fata sa fie imediat absorbit.
CITESTE SI: Pudra cosmica, o minune in machiajul de seara VIDEO
CITESTE SI: Tutorial video. Cum sa te demachiezi corect
Forma de lacrima sau de ou a beauty blender-ului ne permite folosirea lui in zonele foarte fine si inguste ale fetei, cum ar fi coltul intern al ochilor, baza nasului, zona cearcanelor mergand pana la linia fina a genelor inferioare. Cel mai utilizat este cel roz , insa exista si varianta violet, alb sau negru, iar cel verde fosforescent este prezentat in varianta mini pentru zonele cele mai inguste ale fetei.

Acest buretel indispensabil in machiajul profesional este bine sa il umezim intotdeauna in prealabil, el isi va dubla aproape dimensiunea initiala, iar acest lucru ne va ajuta ca produsul pe care dorim sa il aplicam pe fata sa nu fie absorbit in interior. Textura lui va fi mult mai fina la atingere, oferind o senzatie mai placuta pielii noastre.
Beauty blender-ul confera tenului o textura lejera si naturala prin aplicarea fondului de ten, similara efectului dat de machiajul cu aerograful, extrem de renumit. Sigur, fondul de ten ales trebuie sa fie potrivit cu tipul de ten caruia ne adresam.

Buretelul magic poate fi folosit inclusiv pentru sculpatrea fetei cu nuante mai inchise de fond de ten sau pentru aplicarea iluminatoarelor cremoase. El poate fi folosit si in aplicarea cremei hidratante, a blush-urilor cremoase, uneori chiar si a pudrei, tot prin miscari de tapotare.

Achizitionati intotdeauna beauty blender-ul orginal pe care il gasiti in magazinele de profil pentru a-l putea folosi vreme indelungata, aprox. 3 -4 luni si nu o data sau de doua ori, asa cum se intampla cu variantele copiate ale acestuia.

Este foarte important ca beauty blender-ul sa fie spalat dupa fiecare folosire pentru a asigura igiena machiajului, a evita depunerile repetate de produs si evident pentru a-l mentine in forma initiala.”
Antonia Rondelli, Trainer/Make-Up Artist – Professional Make-Up Academy

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top