Connect with us
Pudra cosmica, o minune in machiajul de seara VIDEO

Știri

Pudra cosmica, o minune in machiajul de seara VIDEO

Afla de la Antonia Rondelli, Trainer/Make-Up Artist Professional Make-Up Academy, cum sa aplici pudra cosmica pentru un machiaj de seara perfect.

Pudra Cosmica face parte din gama de farduri profesionale care confera o stralucire speciala machiajului si aduce un plus de magie intregii fete. Iata ce recomanda Antonia Rondelli, Trainer/Make-Up Artist Professional Make-Up Academy.


Aceasta pudra sidefata are o textura extrem de fina cu efecte irizante, multicolore si isi dezvaluie stralucirea imediat dupa aplicare.

Pudra cosmica se gaseste in diverse nuante sidefate si se poate aplica atat pe ochi cat si pe fata, buze si corp in functie de nuanta potrivita pentru fiecare zona aleasa de voi.

Este ideala pentru machiajul ochilor, acolo unde puteti folosi inainte de aplicare o baza de pleoape sau fard crema pentru o fixare mai buna a acesteia. Pudra cosmica poate fi aplicata cu usurinta prin miscari de tapotare si nu de stergere pentru a o mentine pe pleoape o perioada indelungata si a obtine la final un machiaj sofisticat!

CITESTE SI: Smokey eyes, machiajul care nu se demodeaza niciodata VIDEO
CITESTE SI: Tutorial video. Cum sa te demachiezi corect

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top