Connect with us
Tutorial video. Beauty tips in aplicarea eyeliner-ului lichid

Știri

Tutorial video. Beauty tips in aplicarea eyeliner-ului lichid

Eyeliner-ul lichid sau tusul de ochi este prezent in tendintele de machiaj 2016. Iata ce va recomanda Make-up Artist Antonia Rondelli.

„Inainte de a alege fardurile de pleoape portivite, este indicat sa aplicam un primer pentru pleoape care va da rezistenta indelungata machiajului nostru.
Eyeliner-ul lichid ales este foarte important sa fie unul de foarte buna calitate si waterproof, adica rezistent la apa. Un eyeliner de slaba calitate se va usca, va crapa pe parcursul zilei si nu va rezista pe pleoape intact sau vreme indelungata.
Linia de eyeliner trebuie aplicata imediat dupa fardurile de pleoape, dar inainte de a aplica mascara.

Doar daca am aplicat gene false de tip banda, atunci eyeliner-ul il putem aplica dupa, pentru a sigila si estompa linia genelor false.
Pentru incepatori, inainte de aplicarea eyeliner-ului pe linia genelor superioare, pot trasa linii fine ajutatoare, fie cu un creion negru de pleoape, foarte bine ascutit, fie cu o pensula oblica si putin fard mat inchis la culoare care pot fi ajustate cu ajutorul unui betisor de urechi.

Pot trece apoi la aplicarea eyeliner-ului lichid incepand atat din coltul intern, cat si din coltul extern al ochilor.
Eyeliner-ul lichid poate avea doua tipuri de pensule, una sub forma de carioca, iar cealalta similara cu pensula de la oja, mult mai subtire insa.
Mai intai vom urma linia genelor superioare, pana aproape de finalul acestora cand vom trasa o linie ascendenta pentru a „ridica” coltul extern al ochilor.
Terminatia eyeliner-ului din coltul extern ar trebui sa fie cat mai fina , ca un varf de ac, pentru a da un aspect cat mai elegant machiajului.

CITESTE SI: Tutorial video. Machiajul cu aerograful – „Airbrush make-up”
CITESTE SI: Tutorial video. Extensii de sprancene, noul beauty trend

De asemenea, in coltul intern al ochiului linia de eyeliner este indicat sa fie cat mai subtire pentru a nu se vedea o linie vizibila sau groasa de inceput a machiajului nostru.
Precizia in aplicarea liniei de eyeliner o veti obtine cu rabdare si exercitiu. Este o provocare, insa una frumoasa, mai ales pentru ca la final veti obtine un look elegant si potrivit pentru orice ocazie sau eveniment.”
Antonia Rondelli – Trainer / Make-Up Artist – Professional Make-Up Academy

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top