Connect with us
Cum este viata unui model care nu isi arata fata

Stil

Cum este viata unui model care nu isi arata fata

Amanda George este unul dintre modele care nu isi arata fata niciodata, ci doar mainile. Mai exact, ea este un model pentru companiile producatoare de bijuterii.

Amanda are mainile extrem de frumoase: degete lungi, piele foarte fina, unghii impecabile si chiar marimea ideala pentru manusi. Jobul pe care il are o ajuta sa castige aproximativ 1000 de euro intr-un interval de 8 ore, insa de fapt munca ei este 24 de ore din 24.

Sa fii un astfel de model nu este deloc usor. Ea nu poate risca nicio clipa sa ruineze modul in care mainile sale arata. Acestea trebuie sa fie impecabile in orice moment din zi si din noapte, asa ca sunt foarte bine ingrijite si li se ofera mai multa atentie decat oricarei alte parti a corpului. Asadar Amanda are mare grija cum umbla cu mainile: inchide usile foarte usor, poarta manusi ori de cate ori isi foloseste degetele si se hidrateaza in permananta cu cele mai scumpe creme. Ai crede ca e minunat, insa e chiar dificil.

Tu ai auzit de aceste trucuri incredibile? Iata cum iti vor schimba viata!

Aproape pe tot parcursul zilei modelul poarta manusi lungi, care ii acopera si incheieturile, iar unele lucruri chiar nu se pot face purtand aceste manusi. Este frustrant, insa nu poate risca sub nicio forma. Cuticulele arata impecabil si sunt perfect hidratate si impinse la baza patului unghial. Uleiurile nu lipsesc din trusa de ingrijire a Amandei, ba chiar isi tine mainile zeci de mintue in pungi de plastic umplute cu ulei de masline.

Atunci cand pozeaza ea isi tine mana deasupra inimii pentru a putea reduce modul in care se vad vasele de sange si niciodata nu isi vopseste unghiile in culori puternice, pentru ca acestea sa nu ramana patate. Totodata, trebuie sa isi anunte agentul ori de cate ori isi rupe o unghie si trebuie sa le taie si pe celelalte, caci in aceatsa perioada nu primeste reclame pentru lacuri de unghii.

Ce spui? Ai rezista la acest job?

Cristina Bosioc - Redactor șef adjunct la HUFF.ro

1 Comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Stil

To Top