Connect with us
Cum impresionezi o femeie la prima intalnire

Stil

Cum impresionezi o femeie la prima intalnire

Vrei sa impresionezi o femeie la prima intalnire? Iata ce trebuie sa faci ca prima intalnire sa nu fie si ultima.

Prima intalnire trebuie sa romantica, lejera si amuzanta. E un must. Altfel, prima intalnire se va transforma, fara sa-ti dai seama, in ultima intalnire. Femeile isi doresc un barbat stapan pe situatie, puternic, dar care sa stie cand sa fie tandru si ascultator. Iata care sunt regulile de baza pentru a impresiona o femeie, la prima intalnire.

Ocupa-te de tot. Pregateste intalnirea in detaliu

Mergi pe reteta veche, nu va da gres niciodata. Tu esti cel care va rezerva masa intr-un restaurant si tu esti cel care o va lua de acasa. Nu exista „e aglomerat la ora asta, hai sa ne vedem direct la locul stabilit”. Sau, si mai rau, sa pui intrebarea „ce vrei sa facem?”. Femeilor le place sa fie tratate cu eleganta iar asta va fi un plus pentru tine. Unul extrem de important.

Fii spontan

Iesi din tipare si pregateste o altfel de intanire. Femeile adora surprizele si sa se joace. Poti sa cresti suspansul si sa o anunti doar sa isi ia incaltaminte sport. Cu siguranta, o iesire in natura la un curs de echitatie o va impresiona pe partenera dumneavoastra.

Fii gentleman

Nu intarzia. Deschide-i portiera. Nu ezita sa-i faci complimente. Femeile adora sa fie complimentate iar acesta este un mod bun de a sparge bariera primei intalniri. Spune-i ca arata bine, ca e frumoasa, ca iti place cum s-a imbracat. Atentie, insa. Nu exagera cu complimentele si fii sincer. Femeia are o abilitate extraordinara de a simti barbatul cand incearca sa impresioneze superficial.

Fii natural

Fii tu insuti. Relaxat si deschis. Nu-ti propune sa o dai pe spate din primele zece minute. Cu aceeasi viteza ea va face cativa pasi inapoi iar prima impresie n-o mai poti schimba. Nu te lauda, ai rabdare s-o asculti iar partenera ta va aprecia.

Fii atent

Demonstreaza ca esti un bun ascultator! Fii prezent, nu astepta doar sa-ti vina randul la vorbit. Totul ar trebui sa graviteze in jurul ei, sa se simta relaxata. Orice gest conteaza iar o atingere pe mana este oricand binevenita.

Flirteaza cu masura

Flirtul este partea cea mai frumoasa a intalnirii, atat pentru barbati, cat si pentru femei. Orice doamna va aprecia daca ai simtul umorului, insa nu trebuie sa sari calul cu glumele. Chiar daca ne place sa le vedem razand, trebuie sa vada ca suntem capabili sa avem o discutie serioasa.

Toata atentia ta i se cuvine

Niciodata nu raspunde la telefon in timpul intalnirii cu o doamna. Potrivit codului bunelor maniere, nu ai voie nici macar sa il asezi pe masa. Arata-i ca esti educat si indreapta-ti toata atentia catre partenera din fata ta.

CITESTE SI: Cum sa il impresionezi chiar de la prima intalnire
CITESTE SI: 10 filme superbe pe care fiecare femeie trebuie sa le vada singura

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Stil

To Top