Connect with us
Si tu faci aceste lucruri care te impiedica sa slabesti!

Știri

Si tu faci aceste lucruri care te impiedica sa slabesti!

Vrei sa slabesti dar nu ai niciun rezultat in ciuda eforturilor? Renunta la aceste obiceiuri!

Cu totii avem obiceiuri proaste, insa unele dintre acestea ne afecteaza sanatatea mai mult decat credem.

1. Consumi alcool prea des. Pentru majoritatea oamenilor un singur pahar cu vin sau bere are un efect de domino. Inhibitiile dispar si pofta de inca un pahar vine rapid. Astfel ajungi sa consumi intr-o seara mai mult decat ar trebui si mai mult decat ti-ai propus. Serile in oras sunt distractive, iar cate o petrecere din cand in cand nu strica nimanui, insa ar trebui sa acorzi mai mult atentie consumului de alcool sunt cand iesi cu prietenii.

TOTI BARBATII TREBUIE SA CONSUME ACESTE 5 SUPERALIMENTE

2. Consumi alimente pentru dieta. Majoritatea alimentelor create special pentru persoanele care tin dieta contin, in general, numerosi aditivi pe care celelalte produse nu ii au. In plus, indulcitorii artificiali din acestea sunt la fel de daunatori pentru organism ca si zaharul si nu fac decat sa creasca pofta de dulce. Axeaza-te pe consumul de fructe acrisoare si sucuri naturale daca simti nevoia sa mananci ceva bun.

3. Mananci prea multe alimente sanatoase. Unele persoane sunt obsedate de o alimentatie sanatoasa si duc acest obicei la extrem. Chiar daca mananci fructe si legume organice si carne slaba, este extrem de important sa nu exagerezi cu cantitatile. Aceste alimente sunt benefice pentru organism atunci cand sunt consumate intr-o cantitate normala. Orice exces dauneaza.

4. Numeri caloriile. Numarul de calorii consumate zilnic trebuie tinut sub control daca iti doresti sa scazi in greutate. Cu toate acestea nu este deloc recomandat sa devii obsedat de acest lucru. Exista studii care au dovedit ca femeile care isi numara caloriile consumate cu strictete sunt mult mai stresate si isi priveaza organismul de nutrienti esentiali. Acesta este unul dintre cele mai des intalnite obiceiuri proaste.

Cristina Bosioc - Redactor șef adjunct la HUFF.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top