Connect with us
Trucuri de detox care functioneaza cu adevarat. Rezultatele te lasa fara cuvinte

Știri

Trucuri de detox care functioneaza cu adevarat. Rezultatele te lasa fara cuvinte

Detoxifierea este un proces extrem de important in zilele noastre, caci mediul in care traim este extrem de poluat. Iata cateva trucuri care functioneaza cu adevarat!

Adevarul este ca din clipa in care un copil se naste, are deja contact cu toxinele din mediul inconjurator. Dovada sta in cordonul ombilical, pe care cercetatorii l-au studiat. Ei confirma faptul ca acesta contine urme de pesticide si alte substante chimice. De aceea, atunci cand ajungem la maturitate este extrem de important sa tinem in mod regulat cure de detoxifiere, pentru a ne curata organismul.

CITESTE SI: ALIMENTE CARE ITI DISTRUG ORGANISMUL IN DOAR 9 ZILE

Nu toate chimicalele sunt daunatoare, caci la unele majoritatea oamenilor au o toleranta ridicata. Celelalte insa, ne afecteaza zi de zi. De aceea pasul numarul unu este sa incerci sa te indepartezi de substante precum pesticidele, methyl paraben, triclosan, sodium lauryl sulphate, aluminiu, mercur. Lista poate continua, insa aceste se numara printre cele mai comune chimicale.

Apa este ingredientul esential pentru a elimina toxinele. In principiu, cu cat bei mai multa apa cu atat te cureti mai bine. Prepara solutii de detox introducand fructe proaspete intr-o sticla cu apa. Lasa-le timp de cateva ore, pentru ca lichidul sa absoarba nutrientii importanti din fructe si apoi bea apa plina de arome proaspete. Poti folosi fructe citrice sau fructe de padure, care sunt pline de antioxidanti.

CITESTE SI: 7 TRUCURI CARE TE AJUTA SA RENUNTI LA CAFEA

Sauna este o alta modalitate eficienta de a elimina substantele toxice din organism. Prin transpiratie vei reusi sa inlaturi majoritatea toxinelor din corp si astfel te vei simti mult mai bine. Renunta cu desavarsire la deodorant si opteaza pentru solutii naturiste precum piatra de alaun. Aceste trucuri simple te vor ajuta sa te mentii sanatos si sa ai un organism cat mai curat.

Sursa foto: youtube.com

Cristina Bosioc - Redactor șef adjunct la HUFF.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top