Connect with us
plamani-27072015

Știri

Reteta care te ajuta sa elimini toxinele din plamani

Chiar daca esti sau nu fumator, de-a lungul timpului in plamani se strang reale depozite de toxine si asta din cauza poluarii cu care ne luptam cu totii zilnic.

CITESTE SI: UITE CE PĂŢEŞTI DACĂ STAI LÂNGĂ UN FUMĂTOR DE ŢIGARĂ ELECTRONICĂ

Vezi mai jos retata cu ajutorul careia poti elimina toxinele din plamani pentru a avea o durata de viata mai lunga si mai sanatoasa si pentru a evita riscul de cancer pulmonar.

Ingrediente: 

– 2 plicuri de ceai de salvie

– 4 plicuri de ceai de menta

– 1 ceapa de marime medie

– 1 lingura de praf de scortisoara

– 1 linguria de praf de ghimbir

– 800 de ml de apa

– 100 de grame de miere poliflora

Mod de preparare:

Intr-un vas se pun apa, plicurile de ceai de menta si de salvie, ghimbirul si ceapa spalata dar necuratata de coaja. Pune vasul la fiert si amesteca putin in el. Lasa amestecul la fiert pana cand ajunge la 200 ml de lichid.

Strecoara apoi amestecul si lasa lichidul sa se raceasca complet. Amesteca apoi lichidul cu mierea si cu scortisoara pana cand ai un amestec omogen. Compozita se poate pastra la frigider pret de cateva zile pana la o saptamana.

Este recomandat sa consumi cate o lingura dupa fiecare masa sau , in cazul in care esti fumator, poti consuma cate o lingurita de fiecare data atunci cand simti nevoia de o tigara, dar nu mai mult de 3-4 lingurite pe zi.

Atentie insa, orice tratament trebuie prescris de medicul specialist, doar el este in masura sa decida ce tip de tratament se potriveste organsimului fiecaruia dintre noi. Intreaba-ti medicul despre aceasta reteta iar el iti va spune cu exactitate daca este ceea ce trebuie pentru plamani.

Sursa foto: aflacum.ro

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top