Connect with us

Stil

PROFETIA facuta de BABA VANGA! Cand va fi EUROPA condusa de MUSULMANI

Baba Vanga, celebra prezicatoare oarba din Bulgaria, a facut o previziune despre viitorul Europei. Potrivit acesteia, musulmanii vor conduce batranul continent!

Alaturi de alti profeti cunoscuti, Baba Vanga a facut cateva previzionari despre cum va arata lumea in viitor. Anul 2016 va fi unul incarcat de conflicte militare, saracia se va accentua, iar Europa va sta sub un mare semn de intrebare.

Clarvazatoarea bulgaroaica oarba Baba Vanga a prezis o serie de evenimente, iar majoritatea dintre acestea s-au si implinit. Printre lucrurile pe care le-a vazut inainte sa se intample se numara caderea URSS, tragedia din 11 septembrie 2001, moartea printesei Diana sau dezastrul de la Cernobil.

Vangelia Pandeva Dimitrova s-a nascut in anul 1911 si a decedat pe 11 august 1966. A devenit cunoscuta dupa ce peste 70% dintre previzionarile sale aveau sa se implineasca, rand pe rand. Baba Vanga a putut vedea de mica ce se va intampla in viitor. A ramas fara vedere la varsta de 12 ani, moment din care a observat ca Dumnezeu a inzestrat-o cu un har foarte rar.

Printre marile evenimente prezise de Vanga s-au numarat si declansarea celui de-Al Doilea Razboi Mondial precum si moartea lui Stalin si, totodata, caderea comunismului. Aceasta a mai prezis o serie de revolutii sangeroase precum si folosirea armelor chimice in diferite razboaie.

CITESTE SI: Turcia se retrage din coalitia internationala de lupta contra jihadistilor din Statul Islamic

CITESTE SI: Romania, printre tarile amenintate de STATUL ISLAMIC. Vezi VIDEO cu AVERTISMENTUL teroristilor

Vanga a avertizat lumea ca plantele si animalele din Emisfera Nordica vor fi pe cale de disparitie din cauza impactului muncii omului asupra mediului. Aceasta a mai spus ca boala de care vor suferi cei mai multi oameni va fi cancerul, lucru care se confirma treptat prin statistici profesioniste la cel mai inalt nivel.

Vanga a vorbit si despre situatia geopolitica si economica de la nivel global, prezicand printre altele situatia tensionata dintre Ucraina si Rusia precum si faptul ca statul chinez va fi cel mai puternic din punct de vedere economic, surclasand Statele Unite ale Americii.

Pentru anul 2016, Baba Vanga a facut o predictie cutremuratoare. Aceasta a vorbit despre o Europa care va ramane in mare parte „nepopulata”. Se va varsa sange in masa, iar conflictele de acum sunt abia inceputul dezastrului care va urma.

Vanga a prezis ca Europa va fi cotropita de musulmani. Acestia vor conduce Europa in anul 2046, iar economia va fi infloritoare. Americanii vor ataca Roma Islamica folosind arme meteorologice. Din anul 2076, comunismul se va reinstala pe planeta.

Baba Vanga a prezis si anul in care va avea loc sfarsitul lumii: anul 5079. Predictiile Babei Vanga au fost confirmate si de Web Bot, un soft de pe Internet creat pentru monitorizarea bursei, folosit in clipa de fata pentru prezicerea viitorului.

Adrian Vrauko este project managerul site-ului huff.ro Contact: adrian@huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Stil

To Top