Connect with us
Exista cateva trucuri vestimentare care te vor ajuta sa pari mai slaba

Stil

Trucuri vestimentare care te fac sa pari mai slaba

Silueta este una dintre preocuparile principale ale tuturor femeilor, care sunt vesnic nemultumite de felul in care arata. Din acest motiv, alegerea hainelor devine o misiune dificila, pentru ca fiecare femei isi doreste sa arate bine in orice tinuta.

Citeste si: Pregateste-ti corpul pentru vara cu aceste trucuri

Citeste si: Trucuri de agatat chiar si cea mai complicata femeie, de la oamenii de stiinta

Iata cateva trucuri vestimentare, care te vor ajuta sa pari mai slaba:

1. Nu alege niciodata haine largi. Este cea mai frecventa greseala pe care o fac femeile plinute. Intotdeauna cand mergeti la cumparaturi alegeti haine pe masura corpului, care sa nu fie nici largi, dar nici stramte. De asemenea, si alegerea lenjeriei intime este importanta. Sunt recomandati chiloti cu talie inalta si sutiene cu bretele late, care sa sustina cat mai bine sanii.

2. Evitati sa purtati o curea in talie. Acest accesoriu odata asezat peste o camasa, spre exemplu, nu face decat sa atraga atentia asupra zonei tale de mijloc si s-ar putea sa nu te simti prea confortabil. Este recomandat doar daca talia este subtire.

3. Purtati pantofi cu toc. Tocurile va ajuta sa mai adaugati cativa centimetri in plus la inaltime si astfel veti parea mai inalte. Este important sa alegeti culoarea pantofului in ton cu pantalonul. In caz ca decideti sa purtati o rochie sau o fusta, atunci alegeti pantofi de o nuanta apropiata pielii. Acest truc ajuta ca picioarele sa para mai lungi.

4. Culorile inchise avantajeaza persoanele plinute, insa acest lucru nu inseamna ca trebuie sa se imbrace in negru din cap pana in picioare. Poti purta si nuante de gri, maro, bleumarin.

5. Folositi-va de alte parti ale corpului pentru a atrage atentia. Spre exemplu, daca iti plac ochii tai, atunci foloseste un make-up proeminent, asa incat lumea din jur sa fie atrasa de felul in care arati la fata.

Insa, un plus al acestor trucuri este atitudinea. Indiferent de evenimentul la care participi, paseste increzatoare si zambeste! Fiecare om este frumos in felul sau.

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Stil

To Top