Connect with us
Valentina Pelinel a nascut

Stil

Valentina Pelinel a nascut. Legatura cu Cristian Borcea si scandalul cu Alina Vidican

Pana sa ajunga la acest final, Valentina Pelinel a avut parte de o sarcina aflata in atentia presei de scandal din Romania. Totul a inceput in luna ianuarie, cand manechinul lansa marea bomba din showbizul autohton. Blonda anunta ca este insarcinata in patru luni si din acel moment a vorbit doar despre aceasta ipostaza, nu si despre cine este tatal copilului, despre care se banuia ca este Cristi Borcea, inchis in Penitenciarul Jilava, din cauza implicarii in Dosarul Transferurilor.

A urmat reactia Alinei Vidican, sotia lui Cristian Borcea, fostul actionar principal al echipei de fotbal Dinamo Bucuresti: „Nu pot sa ascund ca sufar, sufar enorm. Eu sunt sotia lui Cristi Borcea. Avem o poveste de dragoste frumoasa si o sa il sustin mereu. Valentina Pelinel urmareste sa imi distruga casnica. A fost la mine acasa. Sa imi apar sotul. Ma dor acele imagini. Noi am fost prieteni de familie, e un subiect care doare, a fost la mine acasa. Nu ma asteptam niciodata la asa ceva. Am facut vacante impreuna. Cum sa ma gandesc la ce urmareste Valentina? Eu cand m-am casatorit cu sotul meu stiam ca el si Valentina au avut o relatie, dar mi-a spus ca ma iubeste pe mine si ca nu mai exista nimic intre ei. Cristi a ales sa se casatoreasca cu mine si asta spune totul.

Nu simt decat durere. Voi lupta pentru sotul meu toata viata. Daca e copilul lui, sotul meu va fi responsabil. Sotul meu este in suferinta. Pot fi si 10 femei si 10 barbati in viata lui. Sunt langa sotul meu! Eu nu m-am maritat ca sa divortez.
Pentru mine Valentina Pelinel este femeia care imi ataca familia. Este in stare de multe lucruri. Ma simt atacata si hartuita. Am simtit ca aceasta femeie e periculoasa. I-am taiat personal de pe lista de la cununie, pe ea si pe Cristian Boureanu. Sotul meu m-a asigurat ca noi doi nu vom divorta. O rog pe aceasta domnisoara sa imi lase casnicia in pace. Avem doi copii impreuna. Sa ne lase familia in pace A facut o obsesie pentru el. Aceasta femeie a divortat dupa ce sotul meu a fost privat de libertate. Acum ea sustine ca va avea un copil cu Cristi. Insista sa-mi distruga casnicia.”

„Nu ma lupt cu opinia publica, pentru ca, in general, eu nu ma lupt cu nimeni. Singura mea lupta e cu mine insami, in sensul constructiv, benefic. Fiecare om are povestea lui si evident ca, de cele mai multe ori, aparentele inseala. Dar nu am fost niciodata tipul de persoana care simte nevoia sa se justifice, uneori nici macar sa se apere, pentru ca sunt foarte sigura pe mine si imi creez propriul univers, unde e bine. Faptul ca am ramas insarcinata cand mi-am dorit, intr-un cadru mai mult sau mai putin atipic (depinde de mentalitate), pe mine m-a facut foarte puternica si fericita”, spunea si Pelinel despre celebra poveste mondena era implicata, conform spynews.ro.

Citeste si: Valentina Pelinel a nascut! Ce a facut Borcea la aflarea vestii

Valentina Pelinel, noi dezvaluiri despre tatal copilului: „Am evitat subiecte uneori, dar…”

A urmat o perioada cu numeroase contre de la distanta intre cele doua femei si multe barfe care au aparut in presa mondena despre miscarile si planurile din jurul celebrului trio Cristian Borcea-Alina Vidican-Valentina Pelinel. La inceputul lunii martie, Valentina il vizita pe Cristian Borcea la Penintenciarul Jilava si acela a fost momentul in care relatia lor a devenit clara pentru toata lumea, cu toate ca nu prea mai existau semne de intrebare asupra legaturii lor.

In luna aprilie se consuma un nou episod al telenovelei care a acaparat prim-planurile lumii mondene autohtone. Cristi Borcea facea un pas important spre clarificarea situatiei si anunta prin avocatul sau ca intentioneaza sa divorteze de Alina Vidican, care plecase in Statele Unite ale Americii pentru a sta departe de gura lumii si pentru a incerca sa se linisteasca dupa furtuna din viata ei.

„S-a incheiat o conventie premargatoare divortului in care au stabilit ca pana la data de 30 iunie sa mearga impreuna la notar pentru a semna un divort de comun acord. Prezenta partilor este absolut obligatorie si asteptam ca doaman Borcea sa vina din America si sa se incheie acest divort consensual la notar.

Se merge pe ideea ca pana la data de 30 iunie se va incheia acest divort la notar. Conform legislatiei, domnul Borcea poate fi invoit pentru a merge la notar.
Este bine, atat cat se poate pentru un om aflat in detentie si isi asteapta terminarea pedepsei. Nu il ingrijoreaza acest divort. Nadajduim ca va fi un divort civilizat”, declara avocatul Lilica Poppa.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Stil

To Top